AFİŞİMİZİ ASABİLİRSİNİZ...

çok güzel olmuş, ellerinize sağlık...

teşekkürler Selçuk bey çok güzel olmuş ellerinize sağlık..Çıktısını aldım yarın okula asacağım:)

ellerinize sağlık Selçuk Bey.Afişimiz çok güzel olmuş.pazartesi günü staj yaptığım okula ,perşembe günü de okuluma asacağım.emeğiniz için teşekkürler.

teşekkürler sınıfımın kapısına asacağım herkes habardar olsun

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.

Son günler üye sayımız çoğaldı.Bizi tanıyan ve ailemize katılanlar çoğaldı.Afişimizi asan arkadaşlara teşekkür ederim.

çok güzel olmuş afisimiz ellerinize sağlık, birkaç tane çıkarıp ilgili yerlere asacağım teşekkürler...

bende şimdi çıktı aldım hemen çoğaltıp okulumuzun öğretmenler odasına ve veli panoma asacağım...okulumun adı İzzet Gökçimen İlköğretim Okulu Selçuk bey...İzmir'de

afişi çıkardımm yarın sınıfın panosuna asacağımmm

Teşekkürler mona roza ve ozgehan.

şimdi çıktı aldım çok güzel olmuş ellerinize sağlık çalıştığım okula yarın götürüp asıcam.çok teşekkürler...

emeginize ve ellerinize saglık çok güzel olmuş.

Emeğinize sağlık...Ben de hafta başı kızımın okulunun kapısına asacağım Gazi İÖO .Bizde 4 anasınıfı var.

bende çıktısını aldım cidden süper olmuş aylık yolladığım dergilerin içine çoğaltıp koyabilirim tabi okulumun panosunada ben yokken neler olmuş umarım çabuk arayı kapatırım.

güzel bir paylaşım tabiki sınıfımın panosunda yeri hazır
çoook güzel olmuş......
Emeğinize sağlık....

Teşekkür ederim arkadaşlar.Bu forum sizlerin...

teşekkürler bende yarın asacagım

teşekkürler elinize ve emeğinize sağlık bende pazartesi asacağım muhakkak.

Teşekkür ederim arkadaşlar.

ellerinize sağlık selçuk hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri