teşekkürler......
Alanları girerken en fazla 300 karakter kabul ediyor, ben e okula girdiğim şekilde paylaşıyorum, tabi bunlar bütün çocuklar için farklılık gösteriyor, hepsinden birer örnek; umarım işinize yarar.
Psiko motor:
Sözel yönergelere göre yürüme,koşma,sıçrama, atlama,yakalama vb.bedensel koordinasyon gerektiren hareketleri rahatlıkla yapabiliyor. Kesme,katlama,yapıştırma,boyama,resim,çizgi çalışmaları,nesnelere şekil verme gibi el-göz koordinasyonu gerektiren hareketleri istenilen şekilde sonuçlandırabiliyor.
Sosyal-duygusal:
Etkinliklere kendi isteği ile katılarak sorumluluklarını yerine getirebiliyor. Grup içerisinde iletişimi kendiliğinden başlatabiliyor.Bazen başladığı çalışmayı bitirmede zorlanmaktadır. Grup etkinliklerindeki ve sınıftaki kurallara uyar.Kendisinin ve başkalarının haklarına saygı gösterir.
Bilişsel:
Dikkatini çalışma üzerinde yoğunlaştırabiliyor. Karşılaştırma,sıralama,sınıflama,eşleştirme,gruplama çalışmalarını yapabiliyor.Nesne ve rakamlar arasında ilişki kurarak söylenilen sayı kadar nesne gösterebiliyor, nesneleri sayabiliyor. Geometrik şekilleri ve renkleri tanıyor.
Dil :
Konuşmalarında söz dizimi kurallarını doğru kullanıyor. Sesleri ayırt edebiliyor ve kelimeleri doğru telaffuz ediyor.Kelimenin başlangıç sesini söyleyebiliyor.Kitaba olan merakını desteklemek amacıyla,hikayeler okuyup,hikaye bitiminde sorular sorun, resimlerine bakarak anlatmasını isteyebilirsiniz.
Özbakım:
Temizlik kurallarına uygun davranmaktadır. Giysilerini kendisi giyip,çıkarabilmektedir.Çoğu zaman beslenmede seçiçi davranmaktadır.Evde düğme ilikleme ve bağcık bağlama çalışması yapmanız ve acil durumlarda başvurulacak bir telefon numarasını çocuğunuza öğretmeniz rica olunur.
İlgi alanlarınada çoklu zeka kuramına göre çocuğun ön planda olan ilgileri ile yapmak istediği mesleği yazdım.
biz burda yardımcı olmaya çalışıyoruz, işleri zorlaştırmaya değil! Suçlayıcı cevabını yazmadan önce araştırsaydın karakter sayısının önce 200, sonra 300 olduğunu görürdün; ayrıca 500'e çıktığında foruma ilk haber veren gördüğüm kadarıyla benim...Arkadaşım bu konuda yanliş bilgi veriyorsun ben bu gün girdim en fazla 500 karekter kabul ediyor lütfen emin olmadığınız bilgiyi paylaşmayın sizi okuduğumda raporumu 300 karekterle yazmaya başladım.Kazanımları 300 karekterle ifade etmek çok genelleme gerektiriyor.Bu yüzden çok zaman kaybettim ben.Tesadüfen de olsa ben uygulayarak öğrendim en çok 500 karekter kabul ediyor. Rapor çıktılarını aldım.Karekter sayılarım da 300 den çok
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!