acilll yardımmm lütfenn :(

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baturnuray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Katılım
6 Ara 2009
Mesajlar
309
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
balıkesir
@baturnuray
iyi akşamlar.. size bi şey sormak istiyorum görevlendirmeyle okul öncesine geçtim ve bugün başladım 1. sınıfların öğretmeni 2 tane öğrenciyi velilere rapor aldırarak ana sınıfına kaydettrmişler biri hiç konuşmuyormuş güya.. bugün ilk günümüzdü ve gayet sosyaldi. 2. si kaynaştırma olacağına ihtimal verdiğim bi öğrenci. henüz raporu yok. 1. sınıf öğretmenlerinin bu uğraşamayarak bi alt sınıfa indirmelerini nasl çözebilirim. her an 1 tane daha yollayabilirler. bu arada yaşları 7 bu çocukların.
 
72 ay ve üzerinde olan çocuklar anaokuluna gidemez yaş itibariyle bu uygun değil.sınıf öğretmeniyle ilgili probleminizi de bence yönetimle konuşun.
 
Hocam rehber öğretmenle görüşüp rama yönlendirin bi öğretmen kafasına göre kaynaştırma diye anasınıfına göndermez öğrenciyi hele de 7 taşsa hiç
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst