AÇilddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
koassa sağol ya sayende açabildim...bu arada bir yardım daha eder misin? bu arnavutköy beşitaşta sahildeki arnavut köy mi öteki mi?? 4 leventteyim ve istanbul u çok bilmiyorum yakınsa yazıcam..

yok hocam arnavutköy biraz dışarda size bir link yolluyorum buradan semtlere ve okullara çok rahat bakabilirsiniz?

İstanbul Şehir Rehberi

arkadaşlar ben açamadım taban 40 değil mi benim puanım 42.131 açmadı mebsis den girdim taban puanın altında diyor yardımcı olur musunuz teşekkürler şimdiden

bence mebsisden açılan kadrolu atama sayfası yoksa mebde de açılırdı

arkadaşlar ben açamadım taban 40 değil mi benim puanım 42.131 açmadı mebsis den girdim taban puanın altında diyor yardımcı olur musunuz teşekkürler şimdiden
arkadaşlar beyana dayalı bilğiler diyor orasını dolduruyomuyuz

ssağ alt köşede yok öyle bişey
sağ üst köşede var sadece..

denedim ama acılmıyor

beyana bağlı ne y SİZDEN duydum

önemli: ARKADAŞLAR GOOGLECHROME DAN GİRİNCE AÇILMIYOR. İNTERNET EXPLORERDAN DENEYIN O ZAMAN ACILIYOR. BENDE ACILDI.

herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırız sevincimizi kat kat artırırız

iki kere mi onayladın.ben de emin olmak için iki ker bastım onay tuşuna banada öyle çıktı.

arkadaşlar giresunda açık olan okulları rica etsem yazabilir misiniz???

ama sayfaya tekrar girdiginde tercihlerin siliniyo ki nasıl tercih yapmadan onaylatacan arkadaş

Her kutucuğu doldurduğunda ekran kapanmış gibi oluyor ama geri geliyo.bekle geri gelsin ekran. bide böyle dene

bendede aynı uyarı çıktı ne yapmamız lazım siz düzeltebildinizmi ertanx hocam

ArkadaŞlar benİm saat 1 de aÖiliyordu eŞİm gelİnce bakariz dedİm saat İkİde aÇilmadi puanim 42,353 neden bÖyle oluyor Önce aÇiliyor sonra bakanlikÇa yillara uygun puaniniz yok dİyor anlamadim yardim edİn ne yapacaĞimi ŞaŞirdim.
.

arkadaşlar bilecikte açık yer varmı herkes için hayırlı olsun sevinçli haberlerinizi bekliyoruz....

çok teşekkürler hocam ya sağlun istanbul için şansım yok gibi ama yazıcam genede istabnbul dışı da düşünmüyorum memleketim olan balıkesir de bile kızımla gitmemin çok zor olacağı yerler boşalmış zaten çok çalıştım bu yıl olmadı bu yılki puanımla yeni tercihlere açılırım ne yapalım..kaderimde yok geliba benim=((

koasa hocam bu teşekkür siszeydi bu arada =))

koasa hocam bu teşekkür siszeydi bu arada =))

estğ hocam naptık ki... bu atama zaten sürpriz oldu fazla takılmamak lazım, bizim asıl amacımız ağustos ataması, bu sebeple çok fazla üzülmeyelim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri