Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Slm Arkadaşlar Ben Siteye Yeni üye Oldum 4.sinifim Inşallah Bu Sene Bitecek. Ama Bu Siteyi çok Sevdim Bilgilerimizi Paylaşalim Iyi Bayramlar Bu Arada

herkese selam bende 4. sınıf öğrencisiyim

Merhaba arkadaşlar ben Özlem.
2. sınıf öğrencisiyim.
Yeni eğitim-öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum.

Slm Arkadaşlar Ben 2006 Da Mezun Oldum Darisi Herkesin Başina

hepinize merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 2005 mezunuyum 3.ve 4. sınıf staj dökümanlarım elimde isteyenlere yardımcı olabilirim . biz atlattık darısı okuyanların başına

hoşbulduk.. ben de aöf de okuyorum. site gerçekten çok güzel ve çok faydalı. emeği geçen herkese teşekkürler..

slmlar ben ankaradan eda bu sene son senem. bu site çok güzel her türlü emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorummmmmmmm

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

selam ben de 2.sınıf öğrencisiyim

bende yasemin yani (ataşehir) açıköğretim 2. sınıf öğrencisiyim site çok güzel herkesin emeğine sağlık

merhaba bende aof okul öncesi 1.sınıfım yeni üye oldum güzel bi site

merhaba........bende 3. sınıf öğrencisiyim.Aranıza yeni katıldım daha önce böyle bir siteden haberim yoktu ama geçde olsa öğrenip aranızda olmaktan çok mutluyum :)))))))) Çünkü kendi bölümde olan kişilerle birarada olup bişeyler paylaşmak çok güzel...... Bizleri buluşturanlara çok teşekkür ediyorum.HOŞBULDUK........ HERKESE SELAMLAR

merhaba arkadaşlar.......bende 3. sınıf öğrencisiyim.Aranıza daha yeni katıldım.Çünkü daha önce böyle bir siteden haberim yoktu ama geçte olsa aranızda olmaktan çok mutluyum:)))))))) Çünkü kendi bölümümden kişilerle bişeyler paylaşmak çok güzel.HOŞBULDUK...........HERKESE SELAMLAR

arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

merhaba bende 2007 mezunuyum tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

slm arkadaşlar,,bn melis ,yeni üyeyim ayrıca okul öncesi öğretmnliği 2. sınftayım,herkese basarılar

tşk edıorum hassel ismin ne acaba? tanısalım
bn bıras acemıımde takıldıgım zamn bana yardımcı olurmusun sana msj atbılırmıım

m o selda .anlastık ozamn tşk ederım:)

selam bende oööğrt. 3. sınıftaym hepimize başarılar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri