Takip ettiğiniz üzere danıştay 17 bin okulöncesi atamasını durdurdu.Ve bunun yerine bu açığı sözleşmeli öğretmenlerle doldurmayı planlıyor ve bunun için maliyeyle görüşmelere başladı.Ben tek dersten tek bir soruyla büte kaldım ve sırf bu tek ders yüzünden puanım yetmesine rağmen eylül atamasına başvuramadım benim gibi birçok arkadaşımda var bu şekilde sırf bu sınavın eylülde olmasından dolayı başvuramadı.arkadaşlar eğer ek bir atama olursa şu dönemde diplomamız ona da yetişmezse napıcaz ben ve arkadaşlar sürekli açıköğretim fakültesinin ilgili birimini arayıp mağduriyetimizi bildiriyoruz sırf diploma yüzünden başvuramadım eylül atamasına ek atama olur ona da başvuramazsak kahrolucaz bizim de hakkımız.Burda da bizimle aynı kaderi paylaşan tanımadığımız bir çok arkadaşımız var biliyorum arkadaşlar birlik olalım en azından ek bir atama olursa ona yetişsin diplomalar.Siz de arayın lütfen açıköğretim fakültesini ve mağduriyetinizi bildirin eğer ki 17000 öğretmen ek bir atamada giderse biz nasıl atanıcaz bizden düşük puan alan insanlar atanıcak biz atamıycaz