AÇiklandi sonuÇlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
kayseri merkez 59.9

atanan herkesi çok çok tebrik ediyorum gözünüz aydın

Arkadaşlar 66 puanla İstanbul Zümrütevler İlköğretim Okuluna atandım. İnanılmaz mutluyum. Evime 2 dakika uzaklıkta okulum. Beni üzen tek şey özeldeyim, ve 1 aydır çocuklarıma çok alıştım. Onları nasıl bırakıp gidecem. Hem sevinçten hem de üzüntüden ağladım. Hayırlısı olsun artık.

inanamıyorum hala yaaaaa inanamıyorum 64 le 2. tercihim. çok mutluym ayvalık cihanyorgun i.ö.o atandımmm... arkadaşlarım sizin adınızada çok sevindimmm..

Hocam kızılderili dansı yaptınız mı =))
Biz oynamaktan çok ağlaştık ama böyle ağlaşmak herkesin başına :36_7_8:
Şükürler Olsun, çok sevindim sizin adınıza da artık gelsin çeyizler =))

Hocam kızılderili dansı yaptınız mı =))
Biz oynamaktan çok ağlaştık ama böyle ağlaşmak herkesin başına :36_7_8:
Şükürler Olsun, çok sevindim sizin adınıza da artık gelsin çeyizler =))

herkes açıklanmaz die başımı beklemekten vazgeçtiği bir anda bi baktım açıklanmışş sadece ayvalığa atandım die bağırdığımı biliyorum...:)) herkes ne zaman yanıma uçtu anlamadım...

ilk önce sarıldıkk sonra ağlaştıkk sonra zıpladıkkk. sonra tel trafiği başladı.. sonra koridorda volta attık bi ara ben zıplıyodum koridorda :)) o sayılırmı :)))

atanan arkadaslar hepinize hayırlı olsunnnnn

herkes açıklanmaz die başımı beklemekten vazgeçtiği bir anda bi baktım açıklanmışş sadece ayvalığa atandım die bağırdığımı biliyorum...:)) herkes ne zaman yanıma uçtu anlamadım...

ilk önce sarıldıkk sonra ağlaştıkk sonra zıpladıkkk. sonra tel trafiği başladı.. sonra koridorda volta attık bi ara ben zıplıyodum koridorda :)) o sayılırmı :)))

Sayılmaz mı =))
Şükürler olsun ya o içimdeki boşluğun heyecanın umudun stresin karmakarışık duyguların bi anda kaybolması ve yerini sakinliğe bırakması çok güzel bişeymiş.

İnş görevlendirildiğimiz yerlerde de huzurlu oluruz ve inş. herkes bu duyguyu er yada eç yaşar ;)

3. Tercihim İst Esenler hadi hayırlısı olsun arkadaşlar, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Hayırlı olsun arkadaşım kaç puanla esenlerde hangi okula atandınız?
Çok sevindim çoğu kişinin atanmasınaaa herkese hayırlı görevlerr

Teşekkür ederim aylido, 63.598 Tacirler Eğitim Vakfı İ.Ö.O

ArkadaŞlar muŞa atanan varmi?

slmmmmmm 51 ile adıyamana atandım ıstedıgım yerdı :))))))))))))))))))))

hakkari şimdinli ye atanan var mı

sımdı napcaz yaaa ??? hemen baslıcakmıyız ??? evraklar ???

Tabi hocam pazatersi günü bağlı bulundugunuz milli eğitime gidiyorsunuz evraklarınızla birlikte işlemleriniz başlıyor.

ben yarın gidiyorum ev falan bulcam daha :) pazartesi salı kalır dönerim... sonra toparlanır giderim.. ay çok mutluyum

ama saglık raporunu nasıl cıkaracaz hemen sımdı elımızde bulunan evaklarla gıtcez sanırım sonra izin alıp işlerımızı halledez öyle mı ???

hocam sağlık raporu yok bildiğim kadarıyla klavuzdaki formu dolduruyoruz atanan daha önce atanıp giriş yapanlar başlığında vardı sanırım

ama saglık raporunu nasıl cıkaracaz hemen sımdı elımızde bulunan evaklarla gıtcez sanırım sonra izin alıp işlerımızı halledez öyle mı ???

Klavuzdakini alıp gidiyorsunuz.onu dolduruyorsunuz.bazı memler kendileri veriyor.siz dolduruyorsunuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri