İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

AÇiklandi sonuÇlar

yok arkADAşım daha haberlerde cıkmadı.haberlerde cıkmasın hadi memurlar nette bi yazı gecer acıklandı butona basıldı diye.en ufak sacma seyler bile haber olurken bu mu olmucak.o bakan arkadas yanlış bakmıstır.eskiler acılıyo belki onu zannemiştir.
ben de şehir dışına çıkacağım 1 saate kadar yaaa açıklansa da gitsemmm
Offf ben artık dayanamıycaam ha açıkladılar ha açıklayacaklar derken şuraya çakılı kaldım.
Açlıktan ölecemmm.
Eğer puanım atamaya yeterde açlıktan öteki tarafa gidersem artık 10.000 - 1 olur
Çıkıyorum bekleyenlere allah sabırlar versin 1 - 2 saat sonra yine girer bakarım. (Olmuşmuuuu, olmamışmı ???)
Böyle beklemek dahada kötü zaman geçmek bilmiyor. Gün 24 saatten fazla geliyo insana
Hakkaten gün bu kadar uzunmuymuş yahu hem de günler kısalmaya başlamışken... 🙂)
Neyse ben gittim sizlere kolay gelsin
şakanın sırasımı ya.adamı sinir ediyolar.zaten canımız burnumuzda surda.umut vermesin kimse durduk yere
sabahtan beri haberleri izliyorum hiç bu kadar trt 2 izlememiştim🙂içim bayıldı herşey var kpss yok🙁
gülşen55 şunu yazdı:
sabahtan beri haberleri izliyorum hiç bu kadar trt 2 izlememiştim🙂içim bayıldı herşey var kpss yok🙁
ayyy gülşennn sen adamı öldürürsün 😀
bugün içinde diyo resmi yazıda da.bugün içinde olacak da saat kaçta olcak.zaten 5 e kadar acıklanmayacagı kesindi.bundan sonra su haberlerde butona basılmadıkca umut etmeyin.o haberi alınca umut edin bize de bilgi verin arkadaslar.
butonu göremiyolar sanırım.. ne basılmaz butonmuş bu ya basın gitsin. yarısını şimdi yarısını sonra açıklasınlar bari🙂
anammmm kimseden ses çıkmıyo.. açıklandı mı yoksa bana da söyleyin..
gözlerim yarım bakar oldu😀 bende çıkıcam off ya çıkınca hemencek belli olrsa..neyse telefona talim🙁 hadi grşrz
gülşen55 şunu yazdı:
anammmm kimseden ses çıkmıyo.. açıklandı mı yoksa bana da söyleyin..
herkes herhalde pc leri kırdı 🙂)
yok arkadaşım açıklanmadı personel meb de gözüm işallah hepimiz giderizzzzz
olabilir hocam.. neyse benimki henüz sağlam😀
yaa evet pısmış avını bekleyen kedi gibi olduk heran bir ahaa açıklandı dese fırlıycaz yerimizden... sustukk artık.. bekliyoruz sözün bitti ann .....
benim gözlerim şaşı oldu hem haber bakıyorum hem forum hem per meb hayırlısı ya inşallah atanırız hepimiz😀
Allhım ya inşallah bekldiğimize değer de herkes istediği yerde olur ....
Sasi oldum ya bu mubarek cuma gunu hepimizin duasin kabul et allahim hayirliysa olsun insallah:36_3_12:
inşallah allah herkesın gönlune göre verır ya gözlerım agrıdı artı ya ben kacıyom bıraz bı saat sonra falan gene gırcem. acıklanırs acıklandı dermısınız 🙂

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.