Açık öğretim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hanedan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hanedan
arkadaslar nereye acağımı bilemedim buraya acamak zorunda kaldım:(arkadaşlar meslek liseliler sınavsız acık öğretime kayıt yaptırıp okuduktan sonr.öğretmen olabiliyomus böyle bişey varmı.benim bildiğm ise sınava girip belli bir puan alıp girelebiliyo yoksa bu değiştimi tesk.eder.:))

arkadaslar nereye acağımı bilemedim buraya acamak zorunda kaldım:(arkadaşlar meslek liseliler sınavsız acık öğretime kayıt yaptırıp okuduktan sonr.öğretmen olabiliyomus böyle bişey varmı.benim bildiğm ise sınava girip belli bir puan alıp girelebiliyo yoksa bu değiştimi tesk.eder.:))

hanedan hocam meslek liseliler de acık öğretime sınavla giriyorlar.ama aöf si nin taban puanı örgünden düşük oluyor genelde.aöf mezunu olduktan sonra su anki yönetmelikle atanabiliyorsun.eğer bu yönetmelik değişmediği sürece.
saygılarımla

yönetmeliklerin değişme gibi durumu var arkadaşım!!!(bu demek illa değişecek anlamına gelmez)

Atanma ve öğretmenlik hakkı yasalar ile güvence altına alınmış ve değiştirilemez. Bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığınızı görüyorum. İsterseniz arama yapıp,ya da anadolu üniversitesi alt başlıklarından ilgili bilgiyi alabilirsiniz. Bu tarz söylemler yüzünden bir çok arkadaş panik yapıyor.

tesekkürler:))yani böyle bişi yok sağol :))

böyle bişey olma ihtimalide olamaz heralde. bunu ancak AÖF yi küçümseyenler uydurmuştur.
ayrıca şuanki yönetmil vs demekte ne demek. biz aöf mezunuyuz veya olacağız sonuçta OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ lisan programından mezun olacağız. yani örgün eğitimde okuyanda açık öğretimde okuyanda aynı şartlara sahiptir.

yanlış bilgilerle kafa karıştırılmasın lüten! verilen haklar geri alınamaz aöf mezunlarıda diğer fakülte mezunlarıyla eşit haklara sahiptirler!!!!!!!!!!!!!

meslek liseliler sadece sınavsız geçişle
2 yıllık önlisans programına kayıt yaptırabiliyorlar..
yani sınavsız 4 yıllık aöf okuyamazlar arkadaşım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri