Ben sınavsız geçişimile 2 senelik çocuk g. okuduktan sonra açk ögretmden okul öncesini okusam 3.ve4.sınıfı yani.Çocuk g. ögrtmeni mi oluyorum (lisede çalışan) yoksa okul öncesi mi(anasınıfında çalışan) hangisi bnm mesleğim olucak?
Ben sınavsız geçişimile 2 senelik çocuk g. okuduktan sonra açk ögretmden okul öncesini okusam 3.ve4.sınıfı yani.Çocuk g. ögrtmeni mi oluyorum (lisede çalışan) yoksa okul öncesi mi(anasınıfında çalışan) hangisi bnm mesleğim olucak?
çok zor bir süreçten geçmekteniz belki istediğiniz yer hemen olmayabilir fakat ümidniizi asla kaybetmeyin.gerçekten isterseniz birde gereken emeği gösterirseniz rabbimizn hazinesi geniştir. samimi olduğunuzda yüce yardan veriri. ben çok zor kazanmıştım. denemediğim bölüm kalmamıştı beden eğitim öğretmenliği,müzik bölümü bile denedim bu gibi dallarda yeteneğim vardı 4 yada 5 senedeir beden eğitimi ile uğraşan bir arkadaş vardı ben 6 aylık çalışma ile onların seviyesine gelmiştim.ama kalbimde hep okulöncesi vardı.bir kaç senem öğle geçti.daha sonra düzenli ders çalışmaya başladım ve ben 1 PUANLA kaÇIRMIŞTIM OKULÖNCESİ BÖLÜMÜNÜ....ÇOK AĞLADIM...çok üzüldüm..ama üzülsende faydası yok. sabır sabır sabır sabır kurtuluşun anahtarıdır mevlana ne güzel söylemiş...dediğim gibi istediğim hemen olmadı...kaç senem gitti fakat yürekten istedim ben.emek verip çalıştım böyle yapınca ve yüce yaratanı unutmayıncada veriyor. fakat herzamn hayırlısı dileğin belki sizin için hayırlı olan şeyler başka şeylerdir belki budur.sizler sadce Yaradana güvenin...başarılar
teşekürler sevgi pınarı ..sadce içimdekileri yazdım...rümeysa sana çok çok katılıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
Rümeysa hanım size gönülden katılıyorum Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!