Açık öğretim alttan dersi olan usta öğreticiliğe müracat edenlerin hali ne olacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nagehanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nagehanp
4.sınıf alattan dersi olan iller bazında kadrosuz usta öğreticiliğe müracat edenler ne olacak?atama klavuzunda bize yer yok tamam da açığı nasıl kapatacaklar bazı arkadaşlar müracat edebilir diyor bazıları edemez bi bilgi veren olsa artık.az önce personel genel müdürlüğünden birileri ile görüştüm oradanda yeni bir mahkeme kararı çıktı görevlendirmeler iptal edilecek yada yapılmayacak dendi daha fazla bilgi verilmedi.bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar.herkese bol şans.

evet hocam yeni bir karar cıkmıs mezun durumunda olmayanların gorevlendirilmesi danıştay tarafından durdurulmuş..

arkadaşlar dün eskişehiri aradım alttan dersi olanlar mezuniyet tarihine 07.09.2009 yazacaklar dedi. ve başvuru yapmak için bürodan mezun olabilecek durumda diye kağıt almamız yeterli. hakkımızda hayırlısı...

arkadaşlar dün eskişehiri aradım alttan dersi olanlar mezuniyet tarihine 07.09.2009 yazacaklar dedi. ve başvuru yapmak için bürodan mezun olabilecek durumda diye kağıt almamız yeterli. hakkımızda hayırlısı...

hocam bu usta öğreticilik için mi geçerli kadrolu sözleşmeli içinde geçerli mi

önlisans mezunuyum usta öğreticiliğe başvurdum peki şimdiki haberlere göre napmalıyım????

4. sınıf olup alttan dersi olanlar için usta öğreticilik için

pitay arkadaşım ücretliyemi başvurdun?

arkadaşlar dün büte girdik bzim diploma ne zman gelir yorum yazarsanız sevinirim..

Birsu arkadaşım ameliyat olmanıza üzüldüm geçmiş olsun.Diplomamızda inşallah Ekimin ilk haftası diyorlar.Allah yardımcımız olsun

ben eskişehir açıköğretim bürosuna bugun uğradım öyle bir belge vermiyorlarmış

bu belgeyi sınav sonuçları açıklandıktan sonramı vercekler öyleyse geç olur.büt e girdim iyi geçti yeni bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri