Açacağım okuluma isim arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lifeangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@lifeangel
arkadaşlar benim yıllardır hayalim olan kendi okulumu açmak konusunda nerdeyse hayalim gerçek olmak üzere ama ben birşey duydum ve bu bilginin doğru olup olmadığını da öğrenmek istiyorum. bilen arkadaşlar benimle paylaşırlarsa sevinirim.Okul öncesi öğretmenliği mezunlarının kreş açma yetkisi yokmuşşşş.doğrumudur?
Ayrıca kreşim için çok zor bir karar vermem gerçekten de basit bir konu gibi görünse de inanın işin içinden çıkamıyorumm..OKULUMA BİR İSİM BULAMIYORUM.aslında benim tasarladığım birkaç isim vardı ama onların tescili alındığı için kullanamıyorum :(

okul ismi konusunda değerli fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız..

teşekkürler...

arkadaşlar tşk ederim ama dediğiniz gibi piyasada mantar kibi okul açılmaya başladı.Ama ben onlaın yanıda büyük ölçekli ve çok farklı bir yer düşünüyorum.

Okulöncesi mezunlarının okul ama yetkisi olduğunu ben de biliyordum ama başka bir sitede okuduğum habere göre size de bir sorayım demiştim.Doğruluk payını bilemiycem.Umarım öyle bir samalık yoktur.okuduğum yazıyı size de göstermek istedim ama hangi sitede olduğunu bir türlü bulamadım.

ARKADAŞARRRRR DAHA FARKLI OKUL İSİMLERİ LAZIMMMM,,

ben melekl den türeyen isimler düşündüm ama malesef çoğu benden önce alınmışşş

çilekli pasta,renkli elma,sevgi sepeti...

dünya çocukları
sevgi masalı
yeşil umutlar
minik dahiler...

:) bunar da güzelmiş tşk ederimmm arkadaşlarrrr

Hımmmbunlaar çok güzel isimlerrr

hayat bağı
melekler şehri
geleceğe bir adım
geleceğe yürüyüş
..
bunlar da benim aklıma gelenler.işleriniz yolunda gider inşallah.
karar verdiğiniz ismi paylaşırsanız çok seviniriz.

Biciriklar
Mİnİk Adimlar
Denİz Yildizlari
Anne KucaĞi
Papatya Çocuk
Pembe Mavİ.........

minik melekler
kırmızı top
meleklerin elleri
renkli dünyalar
beyaz melekler

hayırlısı olsun hocam...

umut penceresi
gün ışığı
ikinci yuvam yada ikinci evin
sevgi yumağı

Mİnİk Kalpler

bütün yuva kreşler meb bağlanıyor bunun hakkında bilgin vardır sanırım.ona göre davran ve hakkımız var üsülme emi okulacabilirsin ama işimiz biras zorlaştı çünki meb e bağlandık ok

mutlu kalpler
altın kalpler
minik kalpler
bende kalplere takmışım galiba

Parlayan yıldızlar
Altın top / lar
Gülen yüz / ler
Gülümse
Öykü / ler
Dünyam
Boncuk / lar
Kalpler
Saklambaç
Bilmece
Hayalim

Aklıma gelenler bunlar...kolay gelsin hayırlı olsun:)

herkes diplomasını kiralayıp kreş açtırıyo başkasına tabi ki kreş açma yetkimiz var.bende özel eğitim okulu açmayı planlıyorum bi kaç sene sonra ışıltı kendi okulum için düşünndüğüm isim istersen kullanabilirdsin bu ismi:):36_11_12:

merhaba öncelikle hayırlı olsun,umarım her şey istediğiniz gibi olur. bende okulöncesi mezunuyum ve şuan özel bir okulun sorumlu müdürlüğünü yapıyorum(0-6 yaş) yani sizde rahatlıkla açabilirsiniz.nerede açacağınızı bilmiyorum bilseydim daha çok yardımcı olabilirdim ama benden de öneriler
masallar ülkesi
karınca academi
eğer nerede açacağınızı öğrenebilirsem daha çok yardımcı olabilirim sevgiler

ArkadaŞlar Herkeze Çok Çok TŞk Ederİm.deĞerlİ DÜŞÜncelerİnİzİ Benİmle PaylaŞtiĞiniz İÇİn Ama Okul AÇma Planimi Belİrsİz Bİr SÜre Ertelemek Zorunda Kaldim.:( Çok ÜzgÜnÜm Ama Ortak OlacaĞimkİŞİ Benİ Yari Yolda Birakti...
Hayirlisidir İnŞallah.en Yakin Zamanda Hayalİmİ GerÇekleŞtİrebİlİrİm Umarimmm.tekrar Herkeze Çok Çoookk TŞk Ederİmmmm

emek olabilir pinokyo olabilir veya mavi balon,masal çocuk evi olabilir

mnikler akademisi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri