888 tane okul öncesi öğretmeni atanacak..CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN

inşallah bizde atanırız iyi düşünelim iyi olsun

arkadaşlar 2009-1 atamasında atanan sözleşmelilerin bu atamada kadroluya sayfaları açılmaya başladı mı tercih yapabiliyorlar mı artık?

Arkadaşlar bursa emirbuhari ilköğretim okulu açıkmı bakarmısınız?lütfen

hocam ben açıkçası karşıyaka bornova bayraklı çiğli semtleri civarındaki okulları 10 tercih izmirden yapıcam 4 manisa merkezden sizin puan durumunuz nedir tekrardan hayırlısı olsun
ben de bucayı ve karaburunu yazacam galiba işim zor gibi puanım 79.6 kocaeli de sonraki tercihim olacak teşekkür ederim hocam

hocam sözleşmeli alımı olursa sizce ne zaman olur?

gülşah arkadaşım bursa emir buhari iöo yok, BURSA(KADROLU) - KESTEL-Kestel Anaokulu - (1)BURSA(KADROLU) - OSMANGAZİ-Dr. Ayten Bozkaya Anaokulu - (1)BURSA(KADROLU) - OSMANGAZİ-Hamitler TOKİ Anaokulu - (1)BURSA(KADROLU) - YENİŞEHİR-Yenişehir Anaokulu - (1)BURSA(KADROLU) - YILDIRIM-Belediye 100.Yıl Anaokulu - (1)bunlar açık

Okul öncesi eğitimde 5 yaş (60-72 ay) grubunda okullaşma oranı yüzde 50'nin üstündeki Amasya, Trabzon, Burdur, Rize, Nevşehir, Yalova, Kırklareli, Isparta, Çanakkale, Muğla, Karaman, Kırşehir, Bilecik, Tunceli, Düzce, Giresun, Edirne, Kilis, Bartın, Uşak, Karabük, Bolu, Artvin, Eskişehir, Ardahan, Kırıkkale, Çankırı, Sinop, Gümüşhane, Bayburt, Kütahya ve Samsun'da bu eğitim-öğretim yılında zorunlu eğitime geçilmişti.
2010-2011 eğitim-öğretim yılında Mersin, Antalya, Balıkesir, Aydın, Elazığ, Niğde, Osmaniye, Manisa, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Afyon ve Yozgat'ta; 2011-2012 eğitim öğretim yılında Iğdır, Erzincan, Tekirdağ, Malatya, Aksaray, Siirt, Tokat, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Kastamonu ve Ankara'da; 2012-2013 eğitim öğretim yılında ise Hatay, Çorum, Bitlis, Bursa, Sivas, Muş, Bingöl, Konya, Adıyaman, Batman, Ordu, Diyarbakır, Adana ve Kahramanmaraş'ta okul öncesi eğitimin ''zorunlu'' olması planlanıyor.
AA

arkadaşlar manisa ilçelerinde hangi okullar açık bilen varsa lütfen cevap yazarmısınız
MANİSA (KADROLU) - AKHİSAR-Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu - (2)
MANİSA (KADROLU) - ALAŞEHİR-Hüsnü Özay Anaokulu - (1)
MANİSA (KADROLU) - GÖLMARMARA-Ozanca Köyü İlköğretim Okulu - (1)
MANİSA (KADROLU) - GÖRDES-Oğulduruk J.Er.Ruşen Ulu İlköğretim Okulu - (1)
MANİSA (KADROLU) - MERKEZ-Atabey Anaokulu - (2)
MANİSA (KADROLU) - MERKEZ-Hasan Fırat Anaokulu - (2)
MANİSA (KADROLU) - SARIGÖL-Hüseyin-Sermin Tüfekçi Anaokulu - (2)
MANİSA (KADROLU) - SARUHANLI-Saruhanlı Anaokulu - (2)
MANİSA (KADROLU) - SOMA-Karaelmas Anaokulu - (2)

bu okullar açık :congratulationscut4

bugun sayfa açılmıoo diğer forumlardada aynı sorunu yasayanları gördüm.....gene napııolar anlasak???????yarın telf başına arkadaşlar..listelerimi değiştriyolarlar istediklerinimi alıolar kadrolara ne iş bi anlayalım...

ben de bucayı ve karaburunu yazacam galiba işim zor gibi puanım 79.6 kocaeli de sonraki tercihim olacak teşekkür ederim hocam
Hayırlısı olur inşallah şu zaman bir geçse geçmek bilmiyor artık tercihlerimi yaptım hayırlısı olur inşallah onaylattım beklemek ne zor işöiş

sementa 11 arkadaşım çok teşekkür ederim.:congratulationscut4

mükerrem arkadaşım cevapladığın için saol

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri