888 tane okul öncesi öğretmeni atanacak..CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN

arkadaşlar kılavuzu okudum sözleşmililer alınmayacak diye bi şey yazmıyor ilk atama dahilindeyiz.. kılavuzda sözleşmeli konusunda bilgi almak için yazan telefon numarasını aradım çok fazla telefon gelmiş olmalı ki cümlemi bitirmeden şöyle yanıt verildi: hata var şimdi düzeltme aşamasındayız.. 2. sözleşme alımındaki arkadaşlara sayfa açılmış olabilir bunu tesadüf olarak görmeyi umut ediyorum çok büyük haksızlık olur .. inşallah düzeltilir şu hata hepimize sabır diliyorum

acaba eylülde sözleşmeli atananlaramı gözükmüyor tercih sayfası diğer sitelerde öle yazıyor

sözleşmelilere açılıyo arkadaşlar. ben eylülde atandım açıldı sayfam.

arkadasım sana nasıl acıldı sayfa bıze bılgı verırmısın benım 3 tane arkadasımda eylulde atandı ve hepsının tc sını gırdık 1 seneyı doldurmadıkları ıcın bas vuru sayfası acılmıyo tercıh yapamazsınız dıyo calısıyo gozukuyolar sen nasıl yapıyosun tercıh yardımcı olurmusun

başlangıçta açılmamıştı hata olmuş düzeltildi ben de eylülde atandım hocam siz şimdi nereyi düşünüyosunuz?

arkadaşlar manisa ilçelerinde hangi okullar açık bilen varsa lütfen cevap yazarmısınız

arkadaşlar bu atamadan sonra sözleşmeli alım olacakmı bilginiz varmı

benim puanım düşük ama başvuru sayfası yinede açılıyor anlamadım bilen varsa lütfen anlatabilir mi??

arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum puanım 82,118 izmiri yazıcam çünkü nışanlım izmirde ben manisada görev yapıyorum aramızda çok mesafe var ilk kadroya girişim olur inşallah ama genede içimden bir ses olmıyacak gibime geliyor başka yer düşünmüyorum herkese hayırlısı olsun

arkadaşlar eylülde sözleşmeli atananlara kendi okulları açık görünüyor mu bende görünmüyorda bi sorun mu var acaba??

arkadaşlar eylülde sözleşmeli atananlara kendi okulları açık görünüyor mu bende görünmüyorda bi sorun mu var acaba??

hayır kendi okulumuz görünmüyor.ilk kez bu yıl uygulanmaya başlamış bu durum!

arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum puanım 82,118 izmiri yazıcam çünkü nışanlım izmirde ben manisada görev yapıyorum aramızda çok mesafe var ilk kadroya girişim olur inşallah ama genede içimden bir ses olmıyacak gibime geliyor başka yer düşünmüyorum herkese hayırlısı olsun

hocam hayırlısı olsun puanınız çok iyi peki izmirde nereyi yazmayı düşünüyosunuz? ona göre vazgecem benim puan sizden düşük yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bu yeni alımlarda bursa emirbuhari ilköğretim okulu açık görünüyormu bakanlar cevap yazarsa sevinirim.

hocam hayırlısı olsun puanınız çok iyi peki izmirde nereyi yazmayı düşünüyosunuz? ona göre vazgecem benim puan sizden düşük yardımcı olursanız sevinirim
hocam ben açıkçası karşıyaka bornova bayraklı çiğli semtleri civarındaki okulları 10 tercih izmirden yapıcam 4 manisa merkezden sizin puan durumunuz nedir tekrardan hayırlısı olsun

arkadaşlar eylül de atananların listesini bulma imkanım var mı acaba.. bu benim için çok önemli de.. yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun kalırım..

günaydın arkadaşlar bi sorum olucak benimm açıktan atama sayfası açılıyo bu ne demek anlamadım?

atamalarla ilgili bu alımda puanlar ancak 72 den 70 e düşer ve büyük bi ihtimal dışardan hiç atama olmayacak çünkü bu atamanın hepsi kadrolu ve tüm sözleşmelişler tercih yapacak.eğer alımlar söylendiği gibi hep kadrol olursa biz sözmeliler mantıken dışardan atama az our.her kese bol şanslar ama arkadaşlar hiç morel bozmayın tüm okulöncesiler atanacak.

günaydın arkadaşlar bi sorum olucak benimm açıktan atama sayfası açılıyo bu ne demek anlamadım?
hocm açıktan atamada baraj yok herkeze açılıyo ama tercih yapamysun çünkü başka bir kurumdan öğretmenliğe geçiş vea memurluğu bırakanlar için o sayfa zaten bir sürü belge istiyo yani bizimle ilgili bir şey değil umrım okul öncesine 10 binlik atama gibi bir süprz daha yaparlar hepimiz gideriz:congratulationscut4

hocm açıktan atamada baraj yok herkeze açılıyo ama tercih yapamysun çünkü başka bir kurumdan öğretmenliğe geçiş vea memurluğu bırakanlar için o sayfa zaten bir sürü belge istiyo yani bizimle ilgili bir şey değil umrım okul öncesine 10 binlik atama gibi bir süprz daha yaparlar hepimiz gideriz:congratulationscut4
cvp için tşkler arkadaşım,inşallah ya inşallah gideriz aralık ocak şubat farketmez yeterki gidelim,nasıl olsa ekimden beri karın ağrısı çekiyoruz biraz daha bekleyelim olmazsa ikinci dönem kursa yazılıcam zaten,aa siz bu atamada da mı tercih yapamıyomusunuz laflarından acayip sıkıldım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri