8 YTL İLE 1 ÖĞRENCİNİN İHTİYACINI KARŞILAYALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özel mesajdan gönderildi.

Arkadaşlar 1 hafta uzattık başka uzamayacaktır.Son gün 9 ekim.

selçuk bey ben bugün sizin hesap numaranıza 48 ytl yatıcaktım benden havale için 16 ytl istediler ben çok şaşırdım buna. eksradan 16 ytl vermek zorundamıyız
bunun başka bir yolu yok mu acaba

Karttan karta yapabilirseniz 3 Ytl kesiliyor internet bankacılıgında ise daha az kesiyor veya kesmiyor..Tanıdıgınız birine ait aynı banka kartını bulabilirseniz sanırım sorun çözülmüş olur :)

Eğer hesap numarasını gönderirseniz.Bizde elimizden gelen yardımı yapabiliriz.

özel mesajla gönderildi heidi

hesap numarasını gönderirseniz ben de katılmak istiyorum

emine77' Alıntı:
hesap numarasını gönderirseniz ben de katılmak istiyorum

Hesap numarasını öm olarak yollamaya çalıştım ama sanırım özel mesaj alma tercihini kapatmışsınız. Onun için yollayamadım.

Arkadaşlar msn de bana soruluyor hep bende buraya yazayım. 1 değil isterseniz 5-10 paket yine alabilirsiniz.Bunda bir sınırlama yok.Ayrıca iş bankası kartı olmadı için yatıramayanlar benimle msn de görüşebilir. msn@okuloncesi.org

Yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler sanırım yarın sonlandıracağız.

inşallah ben de yarın yatıracağım selçuk umarım talep fazla olur

selçuk bey bence bikaç gün daha uzatalım gerçi okullar başladı ve o çocukların bunlara ihtiyacı var ama ben inanıyorumki şu siteye giripte sizin sitem yazınızı okuyan her yürekli insan hemde eğitimciyse 4 ytlde olsa muhakkak gücünün yettiği kadarını yatıracaktır ben inanıyorum

selçuk bey hesap numarasını herkese mi özel msjda attınız acaba ben kaç defa baktıım göremedim banada yazarsanız sevinirim.bu arada bende bu siteden yardım isteyen bir iki arkadaşa paket hazırladım ve gönderecem

Özel mesajla gönderildi.

zinar' Alıntı:
selçuk bey hesap numarasını herkese mi özel msjda attınız acaba ben kaç defa baktıım göremedim banada yazarsanız sevinirim.bu arada bende bu siteden yardım isteyen bir iki arkadaşa paket hazırladım ve gönderecem

hesap numarasını bende istiyorum

ÖZEL MESAJLA GÖNDERİLDİ GÜLDESTE

FORTİS KARTI OLUPTA YATIRMAK İSTEYENLER BANA ULAŞABİLİRLER

malesef benim çalıştığım okulun öğrencilerininde maddi durumu pek iyi değil. ben diğer çocuklara yardım etmektense kendi öğrencilerim varken başkalarına nasıl yapayım. bu yüzden yardımcı olamadım. burayada msj yazmama gerek olmadığını düşündüm selçuk beyin yazısını okuyana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri