7 Bölgemiz ile Türkiye Videosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra SEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
harika olmuş gerçekten..sıradışı hiç görmediğim bir gösteri

hocam çoook süper olmuş.emeklerinize sağlık müzikler elinizde varsa yüklermisiniz? sizi tebrik ederim.
:emot148:

hocam müzikleri kendiniz de bölgelere göre bulabilirsiniz ben öyle yapıyorum mesela marmara için o bölgeye has bir hareketli türkü gibi, paylaşmak istedim :)

teşekkürler.

çok güzel bir final mükemmel olmuş

bende bayılıyorum bu gösteriye gercekten de muhtesemm tesekkürler hocalarıma hazırlayanlara....

selam sayın form üyeleri ben, bir dans gösterisinde sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum .Hint dansı (chori chori hangary se )'nin gösterisini ,biraz yapıyoruz ama yeterli degil . yardımızı bekliyoruz .tşk .

selam sayın form üyeleri ben, bir dans gösterisinde sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum .Hint dansı (chori chori hangary se )'nin gösterisini ,biraz yapıyoruz ama yeterli degil . yardımızı bekliyoruz .tşk .

müzigini mi arıyorsunuz yoksa hareketlerini mi istiyorsunuz. Burdan Hareket tarif etmek biraz zor olsa gerek. :)))

arkadaşlar 7 bölgemiz ve muhteşem Türkiyemiz gösterisini yaptırdım ve herkes çok beğendi :) fikir veren arkadaşlara çooook teşekkür ederim çok...

arkadaşlar 7 bölgemiz ve muhteşem Türkiyemiz gösterisini yaptırdım ve herkes çok beğendi :) fikir veren arkadaşlara çooook teşekkür ederim çok...
ne mutlu size ögretmenim,emeklerinize sağlık. begenilmeyecek bir oyun değil zaten :)

Aşkolsun Esra hocam benim çocuklarım da çok marifetliler ama onların hakkını yememek lazım tabi cd bir çıksın videoyu ekleyebilirsem ekleyeceğim :) çok teşekkürler...

marifetli oldukları kesin ögretmenimmm böyle bir oyunu ortaya koyan cocuklardırr haklısınız :)))) eklerseniz sevinirim cok tesekkürlerr bende hazırlayan okula rica ederek paytlaştım burada videolarını ..... iyi çalışmalar

ben neden isleyemıyrm bu vıdyoyu ya

izlemeyle ilgili sıkıntı bilgisayarınızdaki programlarla alaklı olabilir hocammm...

Bugün bizde oynattık hocam harika oldu fikir sahibine sonsuz sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum sağolun Esra hocam bizimle paylaştığınız için

İpek Böceği Çocuk Yuvasına ve Öğretmenlerine Teşekkürler...

bide izleyebilseydik

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri