65 YENİ FAALİYET ÖRNEĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keremcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
mangal yapan kardan adama hasta oldum. ama akıllı eriyecek boğaz uğruna farkında değil.biri onu durdursun yahu yazıktır

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

teşekkürler bunlar harikalar bayıldım:)

ne kadar teşekkür etsek az....sağol

çok güzeller ve farklı şeyler var.saol..

bunların hepsi çok yapmacık.hangi okulda kim bu faaliyeleri yaptırırki!!yabancı bi siteden alıp kopyalamışsınız sanırım.ama bunları yaptırabilmek için hazır mataryeller alınması lazım.bu da bence çocuğa hiçbişey kazandırmaz.alıp hazır şeyleri yapıştırmanın ne anlamı var ki?yinede uğrasıp yolladığınız için teşekkürler.....

baran06b' Alıntı:
mangal yapan kardan adama hasta oldum. ama akıllı eriyecek boğaz uğruna farkında değil.biri onu durdursun yahu yazıktır

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:
HOCAM, AVATARINA BAYILDIM...

mkwxw' Alıntı:
bunların hepsi çok yapmacık.hangi okulda kim bu faaliyeleri yaptırırki!!yabancı  bi siteden alıp kopyalamışsınız sanırım.ama bunları yaptırabilmek için hazır mataryeller alınması lazım.bu da bence çocuğa hiçbişey kazandırmaz.alıp hazır şeyleri yapıştırmanın ne anlamı var ki?yinede uğrasıp yolladığınız için teşekkürler.....

HOCAM BU SİZİN BECERİNİZE BAĞLI.. MATERYAL SEÇİMİNDE YARATICI DEĞİLSENİZ, YAPABİLECEĞİM BİR ŞEY YOK..ORADAKİ ÖRNEKLERİN PEK ÇOĞUNU BEN DE YAPTIRDIM, ELİMDEKİ MATERYALLERLE...ADI ÜSTÜNDE: ÖRNEK

NASIL YAPTIRACAĞINIZ DA, SİZİN YETENEĞİNİZ ARTIK:36_1_42:..

mkwxw' Alıntı:
bunların hepsi çok yapmacık.hangi okulda kim bu faaliyeleri yaptırırki!!yabancı  bi siteden alıp kopyalamışsınız sanırım.ama bunları yaptırabilmek için hazır mataryeller alınması lazım.bu da bence çocuğa hiçbişey kazandırmaz.alıp hazır şeyleri yapıştırmanın ne anlamı var ki?yinede uğrasıp yolladığınız için teşekkürler.....

hocam size katılmıyorum.Öğretmenler özelliklede bizim branşta olanlar yeniliklere açık olmalı.......... Açıkçası ben böyle birkaç etkinlik yaptırdım çok da güzel oldular...Zaten oradaki etkinlikler hazır, bizim üretken olup onların yerine hangi malzemeleri kullandığımız önemli!...
SİZCE DE ÖYLE DEĞİL Mİ HOCAM ?

(KENDİ YAPTIKLARIMIN RESİMLERİNİ GÖNDERİRİM)

çok teşekkürler. hepsi birbirinden harika.

harika hepsi çok beğendim öğretmenim çok teşekkürler...ben kibrit kutusundan yapılan komidine bayıldımm

çok güzel çalışmalar

emeğine sağlık, teşekkürler

teşekkürler paylaşımın için.

cok begenim hatta bayıldım tşkr

Çok teşekkürler cnm:):)

teşekkürler

çok güzeller teşekkürler

hepsi birbirinden güzel

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim faaliyetler için :36_15_4:
faaliyet aramaktan çok yoruluyordum ve canım çok sıkılıyordu hatta abartısız söylüyorum sinirimden ağlayacak duruma geliyordum
faaliyetleriniz ağlayan bir çocuğa emzik vermeniz gibi birşey oldu :11:ALLAH razı olsun ve kolaylık versin.hepiniz ALLAHA emanet olun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri