60 saatlik kurs olmaz böyleeeee

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elfida14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elfida14
arkadaşlar ben yeniyim okulöncesi öğretmeniyim atanamıyanlar arasındayım,puanım 45 bu puanla tabiki atanmayı beklemiyordum,özel sorunlarımdan dolayı bazı arkadaşlarında dediği gibi sınava girip çıktım bunları ilk ve son kez yazacağım
ama bugün memden bir yazıyı okuyunca paylaşmak istedim,sınıf öğretmenlerine bi sözüm yok ama olmaz böyle 60 saatlik kurs verip bizim yerimize ücretli atıyacaklar,önce bizim haklarımızı versinler,eskiden kpss diye bişey yoktu şimdi bizim puanlarımızı sorguluyorlar olmaz böyle birşey lütfen bu konuyu gündemde tutalım kasım atamasını istiyoruz .destek bekliyorum:36_3_12:

arkadaşlar ben yeniyim okulöncesi öğretmeniyim atanamıyanlar arasındayım,puanım 45 bu puanla tabiki atanmayı beklemiyordum,özel sorunlarımdan dolayı bazı arkadaşlarında dediği gibi sınava girip çıktım bunları ilk ve son kez yazacağım
ama bugün memden bir yazıyı okuyunca paylaşmak istedim,sınıf öğretmenlerine bi sözüm yok ama olmaz böyle 60 saatlik kurs verip bizim yerimize ücretli atıyacaklar,önce bizim haklarımızı versinler,eskiden kpss diye bişey yoktu şimdi bizim puanlarımızı sorguluyorlar olmaz böyle birşey lütfen bu konuyu gündemde tutalım kasım atamasını istiyoruz .destek bekliyorum:36_3_12:

tabikide destekliyoruz...aynı düsüncedeyiz...

hep destek tam destek.......

destek olmak br şeyleri değiştirmeye malesef yetmiyo devlet yine kendi bildiğini okuyo

işye oöe verilen önem.demekki 60 saatlik kurs yetiyomuş.bravo.biz senelerce okuyalım.stajı semineri vb.de cabası.üstüne üstlük biz evde otururken sınıfçılar bizim yerimizde çalışsınlar.hiç zahmet etmesinler onların yapacağını çocuklar tek başlarınada yaparlar.kendi kendilerine bakarlar.vay okul öncesi eğitimin haline.açık varsa bizleri atasınlar.sanki okulöncesi mezunları bitti tükendi.sıra onlarda.yazık valla.

hepimiz aynı akderi paylaşıyoruz arkadaşlar inş atanırız ya.

eğitimin kalitesi diyolar şu hale bak yok yaa olamaz böyle bişey bide başımıza sınıfçıları çıkardılar. onlar kendi işlerini yapsın (onlara saygımız sonsuz tüm öğretmenlere olduğu gibi) ne onlar bizim işten ne biz onların işlerinden anlarız yaa senelerce boşunamı okunuyo 60 saat nerde onca yılnerde izin vermemeliyiz arkadaşlar destek destek hep destek birbirimize sahip çıkalım

teşekkürler arkadaşlar,bugünkü haberi duydunuz sanırım,sözleşmeli alımı var hepimiz için hayırlısı olsun atanıp görüşmek umuduyla

sosyal bilgiler öğretmeninide duydum seminere katılıp şuan ücretli çalışanlardan ben sadece sınıf öğrt.leri biliyodum:(((

arkadaşlar diğer bölümler mebi ve üst makamları arayıp baskı yapıyorlrmış okulönceci almayın diye arkadaşlar bizde susmayalım durmayalım bizde sürekli arayıp okulönceci alın diyelim en azından tepkimizi görsünler. almazlarsa büyük bü tepki oluşacağını anlasınlar ağlamayana meme yok arkadaşlar gerekli numaraların hepsi memurlar.net forumda war.

ya arkadaşlar bu sınıfcıların seniner olayı varya bence bunlarıda atayacaklar eger kasım alımı olursa yarın onların seminer sınavı varmış onların kpss sınav sonucu kalan atanamayan oöö yüksek bence bilmiyorum ama kesin onlarda atanırsa bu puan 50-60 dan assagı düşmez ne rezillik ya bu anlamadım kalifiye ögretmeni alma 2 kurs ver onu ögretmen yap yazık yazık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri