6. uluslararası türkçe olimpiyatları başladı

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kübra yılmaz
6. uluslararası türkçe olimpiyatları 22 mayısta yani dün başladı arkadaşlar ben olimpiyatları izlemekten çok hoşlanıyrm ve gurur duyuyorum başka ülkelerden gelip türkiyede bizim dilimizle konuşup yarışıyorlar izlemeyenlere izlemelerini şiddetle tavsiye ederim :) 28 mayıstada kayseride olacakmış çok sevindim mutlaka gidicemmm ilgililere duyurulur:

her sene izlemeye çalışırım...gerçekten gurur verici tablo...

arkadaşlar olimpiyatları takip eden başka kimse yokmuuu halbuki bence bizim ülkemiz için çok önemli bu türkçe olimpiyatları

tv den izliyorum bende...

istanbul'da düzenlenene gidicez inşallah...her ne kadar şimdi bazı gönül gözü kör olan insanlar bu okullarımızı yerden yere vursada ben onların yaptığı herşeyle gurur duyuyorum ve geleceğimiz açısından çok güveniyorum...
o siyahi çocukların "gülpembe" şarkısını söylemeleri veya çinli çocukların grup halinde aşık veysel ezgilerini söylemeleri.....gelde gururlanma.....

istanbul'da düzenlenene gidicez inşallah...her ne kadar şimdi bazı gönül gözü kör olan insanlar bu okullarımızı yerden yere vursada ben onların yaptığı herşeyle gurur duyuyorum ve geleceğimiz açısından çok güveniyorum...
o siyahi çocukların "gülpembe" şarkısını söylemeleri veya çinli çocukların grup halinde aşık veysel ezgilerini söylemeleri.....gelde gururlanma.....

sana katılıyorum asıl gurur verici şeyleri türkiye için yapıyorlar
tebrik etmek ve grur duymak lazım .....

kesinlikle katılıyorumm...

evet dün olimpiyatlara gittim inanamazsınız gerçekten muhteşemdi hele bi kız ismini hatırlamıyorum necip fazıl kısakürek in sakarya şiirini okudu tüylerim ürperdi salonda 14.000 kişi vardı dahada içeriye sığmayanlar dışarıda izlediler gerçekten görülmeye değer tablo vardı keşke bütün türkiye orda olsada izleseydi vietnam 1. oldu bu yarı elemelerdi daha final var yaaa istanbula gidip finalede katılmak istiyorm!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri