hocam koltuk numaraları verilmeyecek ama kontenjan aşılmayacağı için sorun yaşamayacaksınız.
teşekkr ederım cevap için
katılacağım
hocam koltuk numaraları verilmeyecek ama kontenjan aşılmayacağı için sorun yaşamayacaksınız.
bekliyoruz hocam ama tek gelmeyin arkadaşlarınızada mutlaka duyurun....teşekkr ederım cevap için
katılacağım![]()
sistem mesai saatleri içinde kontrol eder ödemeleri onay verir... gün içinde bakarssanız görürüsünüz...ben başvurumu internetten yaptım ödemeyi yaptıktan sonra onaylanmamışmıdır acaba biz 10 kişilik grup olarak katılacaktık! yinede aramam gereklimi?
Ben birşey anlamadım 6 hazıran ramazan gokkaya semınerıne katılacagız emınonunde evet orff schulwerkın sadece merkezının ömerlide oldugunu bılıyoruz bu semınerde orffa daır cok detaylı bırsey ogrenemeyecegımızıde bılıyoruz sadece hıc bılgısı olmayanlar ıcın ön bilgi olsun dıye katılmak ıstedık 15 arkadas orffa daır cok fazla bırsey ogrenebılmek ıcın 3 4 gunluk ve orff merkezınden gelen yabancı hocalarla ogrenmemızz gerektıgını ıyı bılıyoruzz ramazan gokkaya ıle ılgılı yaptıgım arastırmalardada anaokulullarında cocuklara orff yaptırdıgı hakkında kendı web sıtesınden bılgı aldım ve buna dayanarak katılıyoruz ....Ama orff egıtmenı olamayacgımızı bılıyoruz bız sadece bır anaokuluna basvurdugumuzda orff schulwerkten haberımız oldugunu bu yontemı bıldıgımızı belırtmek ıcın yanı okul oncesındekı gelısımlerı takıp ettıgımızı belırtmek ıcın katılıyoruz .. Bazen oyle ogretmenler oluyorkı ne montessorı yaklaşımı ne orff schulwerk hakknda en ufak bır bılgısı yokk..
Hocam seminerimize gelişler size ait .grup olayınıda arkadaşlarınızla oluşturduğunuz bir grupla yapıyosunuz.eğer grubunuz varsa benimle irtibata geçebilirsiniz. irtibat noları bana aittir.slm istanbul semineri gitmek için araba nasıl olacak acaba ?? grup için kiminle görüşmem gerekiyor.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!