6 Haziran İstanbul Okul Öncesi Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkdaslar harun beyle iletişime geçersiniz siteden takip edersiniz :) yayımlanıyor nerde oluyosa ayretten panelden de düzenlenecekler yazıyor ordanda takip edebilirsiniz.

harika seminer ve böylece ist çok şanSlı katılmalarınızı tavsiye ederim kendim katıldım güzeldi çok mutlu oldum emeği geçenlere ve harun abiye saygılarımı sevgilerimi sunuyorum

Katılmayı çok istiyorum.İSTANBULLLLLLL

ben başvurumu internetten yaptım ödemeyi yaptıktan sonra onaylanmamışmıdır acaba biz 10 kişilik grup olarak katılacaktık! yinede aramam gereklimi?

ben başvurumu internetten yaptım ödemeyi yaptıktan sonra onaylanmamışmıdır acaba biz 10 kişilik grup olarak katılacaktık! yinede aramam gereklimi?
sistem mesai saatleri içinde kontrol eder ödemeleri onay verir... gün içinde bakarssanız görürüsünüz...

Ben birşey anlamadım 6 hazıran ramazan gokkaya semınerıne katılacagız emınonunde evet orff schulwerkın sadece merkezının ömerlide oldugunu bılıyoruz bu semınerde orffa daır cok detaylı bırsey ogrenemeyecegımızıde bılıyoruz sadece hıc bılgısı olmayanlar ıcın ön bilgi olsun dıye katılmak ıstedık 15 arkadas orffa daır cok fazla bırsey ogrenebılmek ıcın 3 4 gunluk ve orff merkezınden gelen yabancı hocalarla ogrenmemızz gerektıgını ıyı bılıyoruzz ramazan gokkaya ıle ılgılı yaptıgım arastırmalardada anaokulullarında cocuklara orff yaptırdıgı hakkında kendı web sıtesınden bılgı aldım ve buna dayanarak katılıyoruz ....Ama orff egıtmenı olamayacgımızı bılıyoruz bız sadece bır anaokuluna basvurdugumuzda orff schulwerkten haberımız oldugunu bu yontemı bıldıgımızı belırtmek ıcın yanı okul oncesındekı gelısımlerı takıp ettıgımızı belırtmek ıcın katılıyoruz .. Bazen oyle ogretmenler oluyorkı ne montessorı yaklaşımı ne orff schulwerk hakknda en ufak bır bılgısı yokk..

Buyrun hocam bekliyoruz katılımınızı işallah çok şeyler öğrenirsiniz....
1 kelime bile öğrenirseniz bizim için başarıdır.

slm istanbul semineri gitmek için araba nasıl olacak acaba ?? grup için kiminle görüşmem gerekiyor.

slm istanbul semineri gitmek için araba nasıl olacak acaba ?? grup için kiminle görüşmem gerekiyor.
Hocam seminerimize gelişler size ait .grup olayınıda arkadaşlarınızla oluşturduğunuz bir grupla yapıyosunuz.eğer grubunuz varsa benimle irtibata geçebilirsiniz. irtibat noları bana aittir.

Bu seminerlerde orff ile ilgili nasıl çalışmalar yapıyorsunuz? bu konuda ki birikiminizin kaynağını öğrenebilir miyim?
Ayrıca seminerleri verecek olan değerli hocalarımızın kısa özgeçmişlerini de yayınlarsanız sevinirim..

Düzenlenen seminerlerde tam anlamıyla bir orff semineri alınmadığı doğru.Ancak verilen seminerlerde hocalarımız tam anlamıyla okul öncesine yönelik eğitimler verdikleri için aldığımız eğitimden gayet memnunnuz.Aldığımız bir kaç saatlik eğitimin de çocuklara uygulayabilme açısından da sıkıntı yaşamıyoruz.Tamam belki tam anlamıyla orff öğrenmiyoruz fakat yabancı bir eğitim sistemi doğrultusunda Türkiye'ye tam manasıyla uyarlanamamış yarı Türkçe yarı yabancı dilde üstelik bu düzenlenen seminerlerin 2-3 katı ücretlerle yapılan orff seminerlerindense Ramazan hoca gibi ya da başka hocalardan yarı orff yarı müzik eğitimi almayı tercih ederim.Bir kez daha TEŞEKKÜRLER OKULÖNCESİ FORUM............

merhaba hocam 6 hazirandaki seminere 12 kişi katılacağız,kaydımızıda olduk koltuk numaraları verilecekmi?

Teknik aksaklıkların yansımalrı dışında her şey çok gzeldi. Tekrarını beklemekteyim, Teşekkürler.

beğenmenize çok sevindik hocam sizler oldukça ve istedikçe bizler de hep varız.inşallah bir daha ki seminerde görüşmek dileğiyle :)

inşallah görüşeceğiz hocam..

inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri