54 puanın altında alıpta onaylatan arkadaşlar lütfen yazın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 16ecem16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bugün 37 alan biri onaylattı.daha hangi puanları görmedimki.siz tercihlerinizi yapın

VAY BE 37 aLANDAMI VARMIS

bide atanıyomuş 37 m37 derken....

İstanbul da onaylıyor mu?

bende onaylattım arkadaşlar...51

hangi ilde onaylattınız?

teşşekkürler benim 49 puanım ne yapacağım konusunda kafam çok karışık

arkadaşlar istanbulda onaylıyorlarmı bende yarıngideceğim onaylatmaya esenlerde otururyorum ilçe mebe gidiceem ve bi sorum daha olucak. Diploma belge nosunu yazıyormuyuz başvuru formuna acil cevap birazdan kaydedicem çünki

bende göremiyorum sayfamı :(

baraj 54 tu nasıl onaylarlar netten nasıl başvuru yapabılıyolar 54 altını altı alanla puanını yazınca sayfa açılmaması lazım açılmıyoda zaten.

arkadaşlar baraj nasıl 54 yaa,yapmayın allah aşkınıza.baraj yok dendi zaten.benim puanım 53 arkadaşımın puanı 51.sayfa bize açıldı,tercihlerimizi yaptık ve bugün milli eğitime gidip onaylattık.imkansız yaa..

bu olay hangi ardaşın başından geçtiyse yazsın lütfen.gerçekten olacak gibi değil.

yaw kıllandım şimdi.onayımı yaptım hatta bir nüshası elimde :) ama benim sayfa da açılmıyo.hakketten yaa bi oyun mu var gene ortada???fikri olan varsa yazsın lütfen.kafam çok karıştı

ya öyle saçmalık olurmu tercih sayfasıda açılmazdı o zaman o arkadaşa mantıklı gelmedi ama yinede irdelemekte fayda var

cidden ben uyuz oldum bu duruma yaa.arkadaşın yalan söyleyecek hali yok herhalde.ayrıca ben onaylattım ama şimdi de sayfam açılmıyoo.neler oluyo yine yaaa

arkadaşlar benim puanım 56 ben tercihlerimi yaptım,onaylattım.sayfa yoğunluktan açılmıyo.arkadaşım tercihlerini yapacaktı açtık biraz oyalandık.tekrar girmek istedik olmadı başka arkadaşlarla da görüştük onlar da giremedi.ya da aklıma başka şey geliyo torpillllll!azcık zaman kazanıp listeden birkaç okul eksiltip eh birkaç tanıdık yerleştirelim de olabilir.

Yine yazıp çizip oynuyorsunuz yapmayın arkadaşlar lütfen... Azıcık sabır.. Binlerce kişi sisteme asılmış durumda açılmaması çok normal. Onaylattınız ve elinizde onaylatığınız belge var. Hiç bir şey olmayacak sadece sabır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri