5000 Kadro İstiyoruz

Okadar kişi açıktayken üniversitelere yine okadar çok öğrenci alıyorlar. madem ki alınıyor bunun bir dayanağı olmalı lütfen bizim öğretmenlk hakkımızı elimizden almayın bizi birbirimizle yarıştıracağınıza birbirimizle etkileşim içine sokun ki gelecek nesillerimiz aydınlık olsun
EGE ÜNİVERSİTESİ 3. SINIF
SUNAY YEŞİLAY

benim anlamadığım da mademki bizleri yetersiz buluyorsun o zaman okullarında neden çalıştırıyorsun kpss engeli kalkmalı yada puanlar mantıklı olmalı bizde kadro istiyoruz
nurdan kurtuluş

Üniversitede aldığımız eğitim süresince bize 0-6 yaş eğitimin öneminden bahsedildi.En kaliteli eğitimi verebilmemiz için yeterince bilgiyle donatıldık.Bu bilgileri kullanmamız için fırsat verilmeli.Okul öncesi eğitim lise mezunları ve denginde olan kişilere emanet edilmemeli.
ÜMRAN ÇETİNKAYA

beni de ekleyin lütfen...
pınar tıraş,ankara üniversitesi 2008 mezunu.

5000 kadro istiyoruzz bu kampanyayı yürekten destekliyorum..yeni mezunum aöfden sevinç yaşayacağıma kpss sonunda hüsran yaşadım 5 yıldır görev yapıyorum kadrolu bir çok öğretmen arkadaşımdan(çevremdeki kadrolu arkadaşlarla kıyasladığımda) daha iyi daha verimli çalıştığımı düşünüyorum ama neticeye bir bakın 300-600 maaş revamı...artık bizde kadro istiyoruzz...NAZ DEMİR...saygılar...

5000 kadro istiyorum.çünkü öğretmenlik mesleğine değer verilmesini istiyorum.iki yılldır özel bir kurumda calışıyorum ve hak etmediğim ücret,haketmediğim sartlar altında.artık sesimizi duysunlar.helede okul öncesi eğitimine bukadar önem verilirken...kpss olayı yüzünden ne işime nede normal hayatıma konsantire olabiliyorum....artık birileri sesimizi duysun
ayşegül ataseven

bu kampanyayı yürekten destekliyorum. bizi kadrosuz öğretmen yaparak motivasyonumuzu düşürmelerinin doğru olmadığına inanıyorum

Türkiye'de okulöncesi okullaşma oranı %25 lerde sürünürken lütfen bu nadide öğretmen adaylarını bir kenara atmayın Sayın Bakanım... Gelin 5000 kadroya EVET deyin.

Selçuk Ünv. son sınıf öğrencisi
Şule Yaşar

çocuklarımızın geleceği,okul öncesi eğitimin daha kaliteli verilebilmesi,
için 5000 kadro istiyorum.

Zerrin KORKMAZ

çok şükür kadrolu olarak çalışıyorum.
ancak bu işi yapmayı hak eden tüm arkadaşlar için kadro talebine evet diyorum.

Aldığımız eğitimin hakkını vermek için, güzel bir gelecek için, bizi bekleyen öğrenciler için, mesleğimi çok sevdiğim için ben de bu kapmanyaya katılıyorum. 5000 kadrolu öğretmen atansın diyorum.
Münevver PEKTAŞ

Benden de tam destek. 4 yıl üniversiteyi okuyup, mesleğini bir sınavla haketmek ve bu sınav için hayatta birçok şeyi erteleyip sadece kpss çalışmak, sonuçta ösym nin gazabına uğramaktan ruh sağlığım olumsuz etkilendi. usta öğretici olarak çalışan arkadaşların iyi niyetli olduklarından eminim ama tepkimi göstermek adına kesinlikle usta öğretici olarak çalışmadım, çalışmam da.Artık yeter diyorum ve hakettiğimiz kadroları almak umudyla kampanyayı destekliyorum.
Arzu Harımcı Okulöncesi Öğretmenği 2008 mezunu

arkadaşlar 20 temmuzda ankara da öğretmen adayları kpsszedeler olarak miting yapacaklarmış memurlar... ve kpss 10 da gördüm haberlerini ilgilenenler hakkını aramak isteyenler habere baksın

Yedi yıldır usta öğreticiyi ve her yıl sınıfları yeniden donatmaktan bıktım artık her yıl nereye gönderilcem stesini yaşamak istemiyorum. Yedi yıl çalıştım iki yıllık sigortam ancak vardır......Kampanyayı destekliyor ve 5000 kadro istiyoruz.
USTA ÖĞRETİCİLEĞE HAYIR.
Ayten KIRBAŞ

evet arkadaşlar bende bu sene mezun oldum ve kpss ye girdim..çok ii değildi fakat bu kadar okuyup mezun olup atanmayı bekliyoruz...atanmak hepimizin hakkı...

arkadaşlar evet 5000 kadroyu yürekten istiyor ve destekliyoruz ama su forum içinde bile bu desteği sadece onlarca kişi vermeye çalışıyor diğer meslektaşlarımız nerdesiniz. şimdi birlik olma zamanı lütfen arkadaşlar sesimizi duyuralım.

Kpss den yeterli puanı alabilecek miyim? Atamam olacakmı? Bu yıl daha çok çalışmalıyım!!! Gibi endişeler ve düşünceler ile üniversite mezunu bir ücretli öğretmenin verimli çalışması mümkünmüdür? Bu haksızlık artık bitsin istiyorum ve 5000 kadro verilmeli diyorum.

Okul Öncesi Öğretmeni
Filiz ER

artık hak ettiğimiz değeri almak istiyoruz
YELİZ UYAR /İSTANBUL

Çocuklarımızın düzgün bir alt yapıya sahip olabilmeleri için,sosyalleşmeleri için daha neler neler için okul öncesi eğitimde, kadrolu okul öncesi öğretmenlerinin çalıştırılmasını istiyorum.5000 kadro istiyorum.

Nazlı Korkmaz/Okul Öncesi Öğretmeni

daha kaliteteli bir eğitim için 5000 kadro istiyoruz. Gamze Değnek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri