5 Mart 2011 Samsun Okul Öncesi Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlar doluyor arkadaşlar.Düşünenler acele etsinler.

ben düşünüyorum hocam ama para gönderme imkanım şimdilik yok. ne yapabilirim acaba?

ben düşünüyorum hocam ama para gönderme imkanım şimdilik yok. ne yapabilirim acaba?

Hocam ücreti verilen hesap nolarına yatırıp kayıt olmalısınız.Ordudan başka gelen var mı bilmiyorum ama varsa bir minübüs otobüs tutulabilir.

Ordudan Katılacağım inş ama Ordumuza da bekliyoruz....

güncelll....

Bizde geliyoruz! Inşallah! Selamlar!

Biz de oradaydık! Teşekkür ederiz!girişte biraz yığılma oldu. Arkadaşlar rahatsız oldular. Ama ayrılırken tümümüz seminer hakkında iyi düşünce ile çıktık. Geniş salona sahip bir kolay ulaşılacak bir yerdi.
Necla hanımı grup olarak çok beğendik . çok dolu ve etkili anlatımlı ve mimikleriyle vücudunu çok güzel kullanan tatlı bir hoca. çok beğendim. Biraz kıyafetine takıldık ama sonra önemsemedik. Kendine özgü orjinal bir cd olmayışı bizi şaşırttı.çoğaltılmış cd. Yine de teşekkür ederiz.
Ramazn arı bey de oturdu oturdu sonra kalktı 15 dk. Hazırlıkla uğraştı. Arada konsantre miz bozuldu. Mikrofondu vs. Konusunu çok şükür anlattı güzeldi de daha ciddiyetli olabilirdi. Hocamız bilgi dolu inşallah yine seminerine katılıp bilgileniriz. Ama lütfen hazırlık aşaması düzgün olsun.
Cengiz bey de anlatımı mütişdi. Sadece orada şuna katılmıyorum. Kurt iyi değildir. Biz çocukları hayata hazırlıyoruz. Kötü insanlarda vardır. Kurt kötü insanları simgeler. Bir de şu konu var:::başı örtük bayanlar sınıfta otururlar gibi bir söz etti. Oturduktan sonra her öğretmen yapabilir bu durumu. Kendimi söylersem eğer, ben sınıfta çok aktifimdir.sınıfta oturmak herkesin vicdanı ile ilgili bir konudur. Bu konuyu siyasiye çekmek değil hedefim; başı örtük hanımlar daha çok ağır başlılık yaparlar bu yüzden dir diye söylediğini düşündüğüm için yazdım. çünkü; o.ö.ö. çılgın olmalı yeri gelince.sınıfta sadece öğrencilerimiz olduğu için rahat hareket edebiliyoruz. Kendi adıma ben sınıfta rahatım kuzularımla her kılığa girer kolbastıda oynarız .

Selamlar! Teşekkür ederiz. Biz amasyada da istiyoruz seminer. Organize de yardımcı oluruz inşallah!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri