4. Sinifa GeÇen ArkadaŞlar Bakarmisiniz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burcu09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@burcu09
ARKADAŞLAR KALDIRILAN DERSLERDEN BÜTE KALAN VAR MI?BEN BİLGİSAYAR ÖĞRETİMİ DERSİNDEN KALDIM BÜTE.AMA EYLÜLDE SINAVA GİRMEMİN NE ANLAMI VAR DİYE DÜŞÜNÜYOM.SONUÇTA BU DERS KALDIRILDI.DİYELİM Kİ EYLÜLDEKİ SINAVA GİRDİM VE BİLGİSAYAR ÖĞRETİMİ DERSİNDEN YİNE KALDIM.KALDIRILDIĞI İÇİN ZATEN 2008-2009 ÖĞRETİM YILINDA MUAF OLACAM.EYLÜLDE STRES YAPMAMA GEREK YOK BU DURUMDA.BENİM DURUMUMDA OLAN VAR MI???NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYONUZ???ssaassrrre

benim arkadaşim kalmişti da kaldırılan derslerin sinavi yapılıyo alttan almiştı vize final sinavi yapılmişti

bende resim öğretiminden kaldım,ya sınavda geçemezsem napıcamm??

inşallah geçersin canim. bütte olmazsa alttan alıp geçecen .başka çare yok. hoca ile de konuşursun.

anlamadım şimdi ama başıma dert mi yani,illaki geçicekmiyim,yuh ya nasıl bi saçmalık ki bu

ya ben öyle biliyorum geçmek tek çare.canim resim öğretimi bu seneki programda yok mu kalktı mı

kalktı aslında bilgisayar ve resim,ama girilicek dendi sınava

geçersin ya korkma hocan nasıl biri genelde hocalar bütte geçeriyo

anladım canım sınava girersin geçirirler inşallah.

saol ya inş.

geçersin ya korkma hocan nasıl biri genelde hocalar bütte geçeriyo

sanırım açık öğretimden bahsediyosunuz. btte hocalar nasıl geçirecek? sınav sırasında yardımmı ediyolar. ben buna hiç şahit olmadım.
ayrıca 1 dersten dolayı 1 yıl mezun olamadım ben herkes girsin sınava başarılı olursa bu dersten geçsin.

ben açıköğretimden bahsetmiyorum ben öle biliyorum hocaların çoğu bütte geçiriyoama işte çoğu geçiriyo .

açık öğretim sınavlarında Hocaların geçirme lüksü yok ki bir yanlış anlaşılma var sanırım bende zerrin arkadaşım gibi tek dersten hem de 48 den kalarak 1 yıl uzattım .
açık öğretim sınavları öss den beter başını öbür tarafa çeviremiyorsun valla gözünün yaşına bile bakmıyorlar

hüsna arkadaşım bende senin gibi 48 den kaldım. genelde çoğu kişi söylüyor kopya çekilebildiğini vs. ama ben hiç böyle bişeyle karışılaşmadım birisi sııfta dolaşırken diğeride oturduğu yerden insanın gözünün içine bakar. sanki bişey yapabilcekmişiz gibi. ama birbirileri aralarında konuşmakta üstlerine yoktur.

ben açıköğretimden bahsetmiyorum ben öle biliyorum hocaların çoğu bütte geçiriyoama işte çoğu geçiriyo .

biz açıköğretimden bahsediyoruz.ya kimse anlamadı heralde.2008-2009 öğretim yılında bu kaldırılan derslerden sorumlu değiliz çünkü muaf oluyoruz.bende diyorum ki ne anlamı var o zaman bu derslerden eylüldeki sınavdan girmenin.

bu ayın sonunda açıklancak diye biliyorum

ya yönetmelikte bu derslerden kalanlar muaf sayılacaktır diyo yani büte girmene gerek yok

arkadaşlar dersler kaldırılmış olsada o dönem için sen o dersten sorumlu olduğun için onu geçmen gerekir diye biliyorum bir de hocaların geçirme meselesine gelince zaten gözetmen olarak gelen hocalar farklı branşların yada sınava girdiğin okulun öğretmenleri oluyor onların senin üzerinde hiç bir etkisi yok ve de olamaz senin geçmene yardımcı dahi olamaz ama bazı hocaların kopya çekilmesine müsade edildiği konusunda bir şeyler duyuyorum ama hiç öyle bir olaya rastlamadım rastlasamda öyle bir şeye kalkışmazdım çünkü bir şeylerin olmasını istiyorsanız bunu kendi emeğinizle yapmanız daha iyi olur bence.

ben muafım diye kalkan derslere hiç çalışmıyorum bgs ve resim ne olacak şimdi yaa

anlamadım şimdi ama başıma dert mi yani,illaki geçicekmiyim,yuh ya nasıl bi saçmalık ki bu

Neden saçmalık olsun ki..Yuh falan hiç yakıştıramadım. Bir de mezun olunca eğitimci olacaksın. Bizim suçumuz ne biz o dersi geçtik....

eğitmenliğimi
yorumlamak sanamı kaldı arkadaşım.konuyu saptırma.herkes haddini bilsin lütfen.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri