4. sınıf staj dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melekk
merhaba arkadaşlar elinde aof o.ö.öğretmenliği 4. sınıf değişik uygulama dosyası olan varmı.ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkkürler

ah bir bulabilsem elimde hiç örnek yok

bana 4.sınıfın uygulama dosyasının örneği lazım yardımlarını yapan arkadaşlara şimdiden teşekürler

selçuk bey iyi hoşta neden bulamıyorum acaba bu dosyayı yardım etseniz sevinirim

valla teşekkürler.bu bana iyi bir örnek olcak

teşekkürler.

Elinde 4. sınıf staj dosyası olan varsa bana da göndersin.15 aylık bir kızım var,çok zorlanıyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

teşekkürler

yapılan anektotlarda bır gun icinde hem erkek hemde kız ogrencimi olcak

ben de merak ediyorum ama bildigim kadarıyla hergün bir çocuk gözlenicek herkese kolay gelsin ben iki dosya birden hazırlıorum kafayı hepten yicem :36_13_3:ssaassrrre

çok teşekkürler Allah razı olsun anektotlar çok işime yarayacak

arkadaşlar aslında örneğe ihtiyacımız yok
çünkü 12 haftalık günlük plan yaptıktan sonra gerisi geçen yıl ki gibi gözlem okul tanıtımı vs.yani bu yıl çok daha kolay.iyi çalışmalar hepinize

staj dosyasını bir de görebilsem çok iyi olacak ama

teşekkürler arkadaşlar

nihayet stajımız sona erdi gözümüz aydın arkadaşlar :36_7_8::36_7_8::36_7_8:geriye finallari verip mezun olmak kaldı :36_11_12::36_11_12::36_11_12:

ya ben de arıyorum ben aysegul 4.snıf dosyasını ornek olsun dıye

arkadaşlar ben ıkıncı sınıftayım bu yıl baslıyorum staja eger staj dosyası ornegı varsa paylasırsanız sevınırım nasıl yapacagımı hıc bılmıyorum sımdıden tesekkurler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri