4. sınıf 3. sınıf staj dosyaları ihitiyacı olanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ömer YAREN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Staj raporları gerçekten çok güzel işimize yarıyo bunun i,çin çook teşekkürler yalnız oyun gözlem ve anektod kayıt formu örnekleri
varsa yüklerseniz sevinirim

peki yüklemiş olduğunuz o dosyaları hangi başlıkla bulabiliriz bana hem 3 hem 4 lazım ömer hocam:(

sayın hocam stajlarla ılgılı bılgı paylaşımları başlığından ulaşabılırsınız

bende 4.sınıf öğrencisiyim şimdiden teşekkürler

sayın hocalarım öncelikler şöyle söylim aradığınız sordugunuz herşey stajlarla ilgili bilgi paylaşımları başlığında mevcut anektod kayıt oyun gözlem yıllık çalışma planı gunluk plan orneklerı thu çalışmaları ve dahası hepsi söylemiş oldugum başlıkta mevcut zaten dosyları ındırmeden once pcnızde winrar arşivleme programınız yoksa dosyalar açılmaz önce bu programı ınternetten ındırıp yukleyın daha sonra dosyaları açabilirsiniz ama lütfen artık aynı soruları sormayın yazmadan once bu başlıkta yazılmış tum cevapları okuyun eger sorunuzun cevabı yoksa yazın aynı sorulara sureklı cevap vermek olmuyo yanlıs anlamayın benı sayın hocalarım defalarca aynı seyler soruldu yanıtladım ama hala aynı seyler sorulmakta oncelikle butun yazılarım ınceleyın sonra sorun olurmu yukardakı dedıklerımı dosyalar ıcın yapın daha sonra sıkıntı olursa özelden yazın yada buraya yazın tmmdır heralde sayın hocalarım

hocam,bakın bir sürü yardım isteyen olmuş :)

evet çok yardım isteyen oldu hocam da bide mesajları okusalar forumu ıyıce ınceleseler aynı sorulara cevap vermek yanı ne bıleyım cevap verıyorum kımse onları okumuyo aynı soruyu tekrar soruyolar o bıraz zorluyo yanı :)

kazanım değerlendirme formu örneğini nerden bulabilirim? yardımcı olabilirmisiniz?

ömer hocam siz de varsa 4 sınıf staj örneğinizin hepsini yükleyebilirmisiniz lütfen şimdiden çok teşekkürler

:S çok ihtiyacım var ama indiremiyorum :S

ya arkadaslar şaka gibisiniz indiremeyenler için yöntemi söyledim anaektod kayıt oyun gözlem formu hepsi var dosyaların içinde dedim bütün staj dosyalarını 3.4 sınıf tamamı zaten yüklenmiş durumda önce iyice inceleyin bulamazsanız o zaman sorun staj dosya örnekleri başlığında mevcut lütfen dikkatli okuyun yaaa lütfen aynı soruyu 10 defa sormuşsunuz 10 defa cevap verdim ama olmazki böyle yani!!!!

hocam mrblar.. ben de aöf son sınıftayım.. staj için davranış yönetimi planı yapmam gerekiyor. istenmeyen davranışım izin istememe/lütfen dememe.. bununla ilgili oyun etkinliği veya müzik etkinliğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.. teşekkürler..

uyarınız işe yaramamış hocam ...

yardıcmmmmmmmmmmmmmm

hocam bana yollar mısınız 3 ve 4 ün stajlarını yapıyoorum ikiside lazım

merhabalar hocam, 4. sınıftayımm, staj hocam yaptığım örnekleri basit buluyor ne yapacağımı şaşırdım. iyi bi net kullanıcısı da değilim bir şey ararken çok vakit kaybediyorum . kpss ve vizeler i 2 plana atmak da mantıklı gelmiyor:( bana da yardımcı olursanız çok mutlu olacağım ana ara renklerle ilgili doğaçlama ve kaliteli bi türkçe etkinliği, nerden bulabiirimmmmm:(((((

eğitim ortamlarının incelenmesi ile ilgili staj örneği varsa bana dosya atarmısınız acil

dosya örneklerine nasıl ulaşabilirim fen ve matematik ile ilgili etkinliğe ihtiyacım var

Mrb Ömer hocam öğretmenlik uygulamasında 2.dönemde öğretmen değişir mi acaba?

hocam cevabınızı bekliyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri