3 yaş grubu için her türlü etkinlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekim1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ekim1903
arkadaşlarr,bu yıl bir çoğunuz gibi bende staja başladım.2 yıldır öğretmenlik yapmıyorum ve elimde yeterince faaliyet yok..birde 3 yaş olunca çok daha seçici olmak gerekiyor..

her türlü etkinliğe açığım..ama 3 yaşa uygun olmalı..ayrıca belli bir kavram zorunluluğum yok..sadece çok kurallı ve uzun konular olmayacak..

birde gün boyu tek birşeyi vurgularsanız daha ii olur dedi uygulama öğretmenim..örneğin,gün boyunca herşeyde civcivi işlersiniz dedi..

eminim bu konuda benim gibi arada kalan çok arkadaş vardır..yardımcı olursanız ben ve benim gibiler çok sevineceğiz..şimdiden hepinize çok teşekkür ederim...:congratulationscut4

3 yaş grubu için faaliyet bulmamda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu????

stajda 3 yaşa uygun etkinlik lazım.noktaları birleştirme olabilir.basit bir kurbağa şekli bile olabilir.yardımcı olursanız çok sevinirim.
3 yaşla ilgili etkinlik bulamıyorum..:36_11_13:

teşekkürler , yardımcı olduğun için.aceba biraz daha abartıp kurbağa resmi var mı diye sorabilir miyim??

bu hafta stajda kurbağa ile ilgili bir hikaye antacam ve fon kartonundan kurbağa yaptıracam sanat etkinliğindede.küçük kurbağa adlı şarkıyı söyletecem.kurbağalı bir oyun ve okuma yazmayıda hala arıyorum.

bizim grup 3 yaş olduğu için uygulama hocamız gün boyu aynı şeyi vurgulayın dedi de :)))))

bol kurbağalı bir gün......nedeni söledin ama bu kadar kurbağa çocukları sıkmaz m...

meryem çok çok çok teşekkür ederim...

valla başak ben uygulama hocamın emrindeyim.o gün boyu hep tek bir şeyi vurgula dedi.geçen haftada sürekli arılardan bahsettim.çocuklara arı başlığı yaptım falan.öle işte..

meryem bu arada senin yaptığın kurbağa orjinalinden daha güzel olmuş.bende onu kullancam.tekrar teşekkür ederim.ellerine sağlık.

hocam çok güzeller yaa..süpersiniz vallaaa..emeğinize sağlık.gerçekten çok işime yarayacaklar...çok saolun...

cnm bende 3 yaştayım ve staj yapıyorum ama çocuklar kalem tutmasını bile bilmiyolarki nereye noktaları birleştir yapıosunuz o faaliyetler için biraz erken değilmi ? ya ben kağıt çalışmalarında yuvarlama bile zor yaptırdım yavaş yavaş alıştılar ama henüz noktaları birleştirme çok erken die düşünüyorum ama tabi çocuktan çocuğa fark var:)

valla galiba bende senin durumundayım 3 yaştayımve çok seçici davranıyorum bize yardım edin faaliyet konusunda yardım edin fikir verin bize:(:(:congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri