3. ve 4. Sınıfta Yaptırdığım Etkinlik ve Sergi Resimleri ( 28.11.2006 )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:45
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gokben
Arkadaşlar bunlar sadece bir kaç resim. Elimde daha çok etkinlik resimleri var. Fırsat buldukça onları da yüklemeye çalışacağım. Umarım işinize yarar.

Bu üç boyutlu çalışma gerçektende çok güzel oluyor. Mesela Atatürk resimlerinin bulunduğu takvim yapraklarından 3 tane lazım. Tabii resimler farklı olacak. Daha sonra resimleri şeritler halinde kesip numaralandıracaksınız. Resimlerden birini, resmin ölçüsüne göre mukavvaya yapıştıracaksınız. 3 resmin de aynı ölçüde olması gerekmektedir. Şeritlerin boyunda bi de mukavvadan şeritler keseceksiniz. Fakat şerit sayısı kadar değilde yarısı kadar. Çünkü 2 takvim yaprağını numaralandırıp kesmiştik. Bu kestiğimiz şeritler arkalı önlü yapışacağı için mukavvadan da ona göre şerit kesilecektir. En son olarak takvim yapraklarını yapıştırdığımız mukavva şeritleri zeminde ki resmin üzerine numara sırasına göre dik olarak yapıştıracaksınız. Böylece 3 boyutlu Atatürk çerçevesini tamamlamış olacaksınız. Biraz uzun bi anlatım oldu ama idare edin artık.:)
Bu sonbahar ağacınıda çocuklarıma bugün yaptırdım. Gerçi ağacın gövdesi biraz uzun olmuş ama idare edin artık...:D:D:D

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

ellerine sağlok çok güzeller

çook güzel teşekkürler en güzelide cici kızın allah bağışlasın allah acısını göstermesin....

Çalışmalar bir harika.Paylaşımın için teşekkürler.:4:

hepsi çok güzeller...paylaşımın için teşekkürler...

gökben ,hepsi çok güzel olmuş.eline sağlık....

Arkadaşlar resimleri beğendiğinize çok sevindim. Tuğbacığım umarım seninde böyle tatlı ve cici bir kızın olur, teşekkür ederim. Ayrıca ben de senin gibi Ankara'dayım. :opucuk:

aminnnnnnnnnnnn
gerçekten miii çok sevindim belki görüşürüz.....neden olmasın..

gerçekten heğsi birbirinden güzel tebiklerr....

hepsi çok güzel arkadaşım emeğine sağlık :) tebrikler

ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR, TEŞEKKÜRLER, EMEĞİNİZE SAĞLIK

teşekkürlerrrr

Rica ederim arkadaşlar asıl ben sizlere teşekkür ederim. Ayrıca fırsat buldukça diğer resimleri de ekleyeceğim. :D :D

hepsi çok güzel...ankaraya sevgiler..

hesi çok güzel ellerinize sağlık:)paylaşımın için teşekkürler:):)

hepsi çok güzel ellerine sağlık

hepsi çok güzel ellerine sağlık

Teşekkürler o sizin güzelliğiniz. Beğenmenize çok sevindim. :)

çok güzel etkinlikler
paylaştığın için sağol:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri