3.sınıflara sesleniyoruuuum...

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sweetoctober86
arkadaşlar ben bu sene mezun oldum kpss denen illeti atlattım ama nasıl sormayın 3.sınıfta çalışmaya başlayın çünkü son sene çalışayım derken istediğiniz gibi gezemiyorsunuz aklınız dışarıda kalıyor iyi bir çalışma yapacak olanlara sözüm ben son seneye bırakınca çalışmayı gezemedim çok:36_13_3:

Teşekkürler uyarın için ben bu sene 3.deyim son sınıfta bir kursa yazılmayı düşünüyorum staj okul dersleri ve kurs yoğun olacağım ama napim mecbur ... okul bitsin çıkartcam ben bunların acısını :)

bencede iyi yaparsın ama kendine güveniyorsan gitme dersaneye bu sene gidenlerpek atanamadı gezmeyi de ihmal etme ama :)

bende 3.sınıfım bu seneden itibaren çalışayım diyorum yalnız tavsiye ettiğiniz kaynak kitaplar var mı?arkadaşlar hangi kitaplardan çalışılcağını bile bilmiyom:S

ben de 3.sınıfım bi de usta öğretciyim.hem okul,hem dersler hem staj üstüne bi de kpss ye hazırlanmak nasıl olur bilemiyorum aslında hazırlanmayı düşünüyorumm ama vakit sorunum var.neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.

önerebileceğim kaynak var ihtiyaç yayıncılıktan gkgy ye çalış çok güzel bir anlatımı var eğitime de yargıdan bence en iyileri bunlar ben bunlara çalıştım sınavdada eğitimde hastalandım ve hastanelik oldum o halde 78 puan geldi yani etkili kitaplar

teşekkürler canm

teşekkürler önerin için:) bende 3. sınıfım ve kitapları alıp çalışmaya başlamayı düşünüyorum.. seneye daha zor olcak şimdiden başlamak lazım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri