3.sınıf uygulama dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kardelen_g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kardelen_g
bana 3.sınıf uygulama dosyası ile ilgili elinizdeki dökümanları gönderebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler

Forumda diğer 3 . sınıf staj raporları konusuna baktınız mı :?
Ayrıca elinde farklı dosyaları olan arkadaşlarda yollarsa sevinirim.

arkadaşım buradan giriş yapıp 3.sınıf doayalarını kendin istersen cd ye yükle yalnız üzerlerinde değişiklikler yaparsın yoksa kopya muamelesi görürsün......

hülya gökmen' Alıntı:
arkadaşım buradan giriş yapıp 3.sınıf doayalarını kendin istersen cd ye yükle yalnız üzerlerinde değişiklikler yaparsın yoksa kopya muamelesi görürsün......

hülya gökmen' Alıntı:

merhaba arkadaşalar.3 ve 4 sınıf staj dosyalarını gonderebılırsenız sevınırım. çoook acillll lutfennnnnn   ----------------------------------- 

merhaba tuba hanım.uyarınız ıcın teşekurler.ama ben naçizane artniyetsiz bir istemde bulanmustum.yinede teşekürler

teşekkürler

Dosya için teşekkurler

cnm çok saol staj dosyası için öptümmmmmm

teşekkürlerrrrr:))))

Arkadaşlar staj dosyasını el yazısıyla mı yoksa bilgisayar yazıcısından mı çıkartacağız.farkeer mi acaba

yazıları göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

:36_6_3:

teşekkür ederim,

arkadaşım.

teşekkürler

çok sağolun arkadaşlar

arkadaşlar görev yaptığımız yerde stajımız sayılıyorya staj dozyamızı da kendi ağzımızdan şöyle yaptırdık şunu yaptık filan diyemi hazırlıycaz.çok teşekkürler ilginize

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri