Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TABİKİDE GİRMEM GEREKLİ SEN NASIL ÖĞRENCEN BU MESLEĞİ PEKİ BİDE HAFTANIN KAÇ GÜNÜ GİDİYOSUN SEN STAJA Kİ SAN ÜCRET VERİYOLr bende gidiyorumama 1 gün diye mana ücret vermiyorlar
tabikşide gitmem lazım nasıl öğrencen sen bu mesleği sen haftanın kaç günü gidiyon staj bende gidiyorumama kimse bana ücret vermiyo haftanın 1 günü giye
arkadaşım ücretli öğretmenlik yapıyosan milli eğitimde birde 3. sınıf öğrencisi isen gitmiyosyn kendi okulunu ve sınıfını gözlemleyip üniversiteye gönderiyorsun
evet uygulamaya gitmene gerek yok. uygulamanı zaten çalıştığın yerde yapıyorsun.tabi çalıştığın yerde stajını yapabilmen için formu doldurup açıkögretim bürosuna vermişsense
milli eğitimde ücretli olarak çalışanların staja gitmesine gerek yok hocam staj dosyalarınızı internet üzerinden gönderiyorsunuz yine staja giden arkadaşlarda staj dosyalarını internetten gönderiyorlar zaten.size aof bürosundan kağıt gelmiştir göndereceğiniz hocanın ismi falan ile ilgili ona göre gönderiyorsunuz dosyalarınızı
yanlız okul deneyimi kitabında notun yüzde ellisini uygulama öğretmeni yüzde ellisinide okul veriyor diye yazıyor.ücretli öğretmenlerin aldığı not sadece okulun verdiği notmu oluyor. uygulama öğretmenin gözlenmesi ve rapor hazırlanması nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben anlamadım 3. sınıfta gidilen uygulamalı derste sadece koordinatör öğ. mi gözlenip portfolyaya yazılıcak, yoksa ogüne ait plan mı . Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
bende ücretli öğretmen olarak görev yapıyorum aöf okulöncesi birimini arayıp bilgi alın.bizlere staj zorunluluğu yok raporları portfolyoya yüklemek yeterli gelir hocam