3, sınıf staj yerleri.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pembeoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@pembeoto
3, sınıf staj yerleri açıklandı diye duydum fakat sitede göremedim..bi fikri olan varmı..birde kayıt yenileme ne zaman baslayacak..çok teşekkür ederim şimdiden:36_3_12: bu gül cevap veren arkadaslara :)))

ben gulumu alayım o zaman :)hocam kayıtlar yapılmadan bellı olmaz bız gecen yıl kasım aralık gıbı öğrenmıstık hem evınıze posta gelıyor hemde ınternetten ogrenebılırsınız ama bu yıl degıstıyse bılemem nerden ogrendınız ki ?

ben birinden duydum çokta ihtimal vermedim ama yinede sormak istedim..teşekkür ederim :))

kayıt yenilenmeden belli olmaz galba gecen sene şubata baslamış staj açıköğretimin sitesinde yazıyodu geçen senenin stj tarihleri

arkadaşım heyecanını anlıyorum ama acale etme derim. çünkü yeterince yoruluyorsun,şuanki rahatlığın tadını çıkarmaya bak ;)

kayıtlarınızı yenilemeden staj yerleri belli olmuyor. kayıt yeniledikten sonrada şubat tatilinden önce aöfburo dan bi kagıt geliyor. bu belgede staj yapacağınız okul ve staj öğretmeniniz yazılı oluyor. şubat tatilinden sonrada staja başlıyorsunuz.

ya bu stajlardan yırtmak için bi yol yokmu? kendi staj yerimizi ayarlasak mesela, gitmiş gibi göstersek, olmazmı???

bildiğim kadarıyla staj yerlerini üniversite belirliyor ve belirli okullarda yapıyorsun okul seçmek gibi bi hakkımız yok

tühhh... ben 2. üni. okumayı planlıyordum ya :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri