3.sınıf olup staj görecek olanlar ve usta öğretici olarak çalışanlar aciill!!!okuyun

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@halil büşra
ARKADAŞLAR BEN 3.SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE STAJIM VAR STAJ YAPACAĞIM YER BELİLENDİ FAKAT BEN USTA ÖĞRETİCİ OLARAK ÇALIŞIORUM.STAJIMI KENDİ OKULUMDA YAPABİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER.FAKAT DOSYALARIMI HAZORLARKEN UYGULAM OKULUNU YAZACAĞIM YERLER VAR ORAYA HANGİSİNİ YAZACAĞIM???? KENDİ OKULUMUMU YOKSA AÖF NİN BELİRLEDİĞİ OKULUMU??? LÜTFEN AYRDIM EDİNNN !!ssaassrrre

uygulama okulunun adını yazacaksın canım..
kolay geksinn..

uygulama okulunun adını yazacaksın canım..
kolay geksinn..

fakat ben kendimi gözlemiş olucam usta öğretici olarak çalıştığım yer yarım gün fakat uygulama okulum tam günlü bir anaokulu ???

fakat ben kendimi gözlemiş olucam usta öğretici olarak çalıştığım yer yarım gün fakat uygulama okulum tam günlü bir anaokulu ???

ya canım kendi yarım günde yaptıklarını tam gün olarak anlatıp uyarla biraz teferruatlı anlat,süsle yaz.

çalıştığımız okullu anlatıp stajımız olan okulun isminimi yazıcaz.

şaşırdım napıcamı

ben de aranıza yeni katıldım hepinize merhaba

merhabalar bende yeni katıldım ve nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum çok karışık gibi geliyor çünkü bende çalışıyorum

merhabalar bende yeni katıldım ve nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum çok karışık gibi geliyor çünkü bende çalışıyorum

bende aynı durumdayım takıldım kaldım hangi okula göre rapor hazırlamamız gerekiyo uygulama okulu ve öğretmenini ve uygulama gününe ne yazmamız gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim

bende aynı durumdayım takıldım kaldım hangi okula göre rapor hazırlamamız gerekiyo uygulama okulu ve öğretmenini ve uygulama gününe ne yazmamız gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim

ben gecen sene çalıştıgım yerın adını yaptım hatta bı cok etkınlıgı okuluma gore planladım 98 ıle gectım okul adı yada öğretmen adı gıbı kucuk puruzlere takılıp canınızı sıkmayın planınızın ayrıntılı olmasına dıkkat edın

çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri