3. sınıf da yaptığım etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asli_engin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
çok hoşlar benimde böyle çalışmalarım var size göstermek isterdim ama buaralar çok yoğunum inşallah bigün gösteririm tebrikler sana

teşekkürler ellerine sağlık. çok hoş olmuşlar.
birden öğrenciliğim geldi aklıma. bize de yaptırmışlardı çook kızmıştık ne gerek var, boşuna uğraş, sanki hazırı yok mu demiştik.
ne ii etmişler yaptırmakla şimdi anlayabiliyoruz ancak.
sevgiler

evet bu etkinlikler yüzünden sabahlara kadar uyumadığımı biliyorum o zamanlar kızmıştık ama şimdi iyiki yapmışız diyorum.. bazı şeylerin kıymetini anlayamıyoruz dimi şimdi keşke hala okuyor olsak ve o günleri tekrar yaşasak diyorum..

tekrar gönderdim arkadaşlar...

gerçekten çok güzeller ellerine sağlık!

Tüm resimler ilk mesaja alındı arkadaşlar.

ellerine sağlık Aslı'cım!

aslı süper yapmışın paylaşım için teşekkürler.

ellerine sağlık,çok güzel görünüyorlar

ELLERİNE SAĞLIK

ellerine emeğine sağlık hepsi çok güzel olmuş.oradaki çomak kuklasına biz utangaç kukla diyoruz gerçekten çok güzel olmuş...

[size=x-large]Taşındı...

Lütfen Bundan Sonra Etkinliklerinizi İlgili Foruma Yazınız...[/size]

paylaştığın için teşekkürler. ellerine sağlık hepsi çok güzel. :)

teşekkürler..

ellerıne saglık cok guzel olmus

güzel olmuş etkinlik ama yazı olmaması lazım geniş dar büyük küçük vs. sonuçta onları okumuyorlar.yanlış anlmadın umarım... teşekkürler..

çok güzeller ben çocuk gelişimi bölümü öğrencisiyim son sınıf faliyetler bana çok yardımcı olacak

çok güzel olmuşlar.paylaşımın için teşekkürler

arkadaşlar bana anneler günüyle ilgili bir günlük plan lazım ve çok acil ben bir okulda stajerlik yapıyorum ve çok fazlada bir bilgim yok ban yardım ederseniz size çok teşekkür ederim ayrıca duada ederim alimden başka birşey gelmez çok zor durumda kaldım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri