29 NİSAN İSTANBUL BULUŞMASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cumartesigünü istanbuldayım kısmet uyarsa bende geleceğim en kötüihtimalle sakarya da buluşuruz arkadaşlar

slm bende katılamk ıstıyorum yer va saatı bıldırısenız sevınırım ayrıca alı samıyen deil de şükrü saraçoglunda toplansak :d

Arkadaşlar gelmek isteyen arkadaşlarımız yazsınlar onlarla(sadece yazanlarla) yakında irtibata geçeceğiz.

merhaba arkadaslar bende katılıyorum bu toplantıya hatta ben selcuk aydının unıversıteden sınıf arkadasıyım... sizlerle bırlıkte olmaktan cok mutlu olacagımdan emınım zaten gondermıs oldugunuz etkınlıkler cok hosuma gıdıyor ve sık sık kullanıyorum:-) 29 nısan da gorusmek uzere

nerde saat kaçta hangi gün ? :D

bende gelirim inşallah

bahçeli evler çocuk esirgeme kurumu olması benim için hem sevinç hemde hüzün.ben her hafta gidiyordum oraya miniklerim vardı ama sonra ziyarete kapatıldı.çok özledim ama almıyolar bende gitmiyorum şimdi sizlerle giderde o gruba giremezsem yine çok üzülürüm :(

hemde bahçelievlerde süper ya e çaya bize gelirsiniz olmazmı?:)
kabul ederseniz berke ile bizde gelmek istiyoruz:)

slm istanbulda oturuyorum yer ve zaman söylerseniz ben de gelirim

Gelecek olan arkadaşlar yazsınlar onlara yakında özel mesajla bilgi verilecektir.

maviperi' Alıntı:
bahçeli evler çocuk esirgeme kurumu olması benim için hem sevinç hemde hüzün.ben her hafta gidiyordum oraya miniklerim vardı ama sonra ziyarete kapatıldı.çok özledim ama almıyolar bende gitmiyorum şimdi sizlerle giderde o gruba giremezsem yine çok üzülürüm  :(

Hocam ziyaretler şubat ayında kapatıldı.Şimdi açık.salı perşembe birde cumartesi günleri 15.30 ile 16.30 saatleri arası ziyaretler açık.

Değerli meslektaşım sekçuk bey
daha önce hendek şehit mahmut bey i.ö.o.'unda görev yaptım hatta anasınıfını ilk ben açtım okulumu merak ediyorum sevgiler

Çok güzel bir toplantı olacak eminim... Umarım haberim olursa ben de katılırım. 29 Nisan'ı dört gözle bekleyeceğim... Saygı ve sevgiler...

[size=x-large][/size][size=medium]mutlaka ordayım herkezi bekleriz diğer arkadaşlarla tanışmayı çok isterim :36_7_8:[/size]

bende katılmayı çok isterdim ama Bilfen okullarının okul öncesi eğitimle ilgili konferansı var kayıtta yaptırdım o yüzden gelemiyorum :( Neyse bir daha buluşma yaparsınız umarım sizlere şimdiden iyi eğlenceler...

Bir daha buluşma olacagını sanmıyorum.Geçen sene niyetlendik 1 sene sonra bu hafta gerçekleşecek.Sanırım anca öteki sene toplanırız.O yuzden bu hafta toplandık toplandık :D

BEN DE KATILACAĞIM İNŞALLAH

inşallah ben de katılacağım..

ya ben katılamıcam yaw:(
ist da olmucam yarın çünkü:(:(:(
benim yerime de eğlenin:D:D

selam arkadaşlar şu an toplantıdayız

Eminim toplantınız çok güzel geçiyordur :36_1_21:
Fotoğraflarınızı bekliyoruz :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri