26 Mart Bursa Okul Öncesi Semineri ve Aykut Kuşkaya Konseri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar seminer için ücreti yatırdım fakat bana geri dönüş yapılmadı işlemem alınıp alınmadığını nasıl ögreneceğim bana yardımcı olsanız ben ilk kez katılacağım da

Kaydınız gözüküyor hocam sorun yok görüşmek dileği ile..:emot20::emot68:

İyi akşamlar selçuk hocam bursadaki seminere katılmak için ben internetten formu doldurdum ve parayı yatırdım başka bir şey yapmam gerekiyor mu ilk defa katılacağım bilgilendirirseniz çok sevinirim hocam şimdiden teşekkür ederim

Formu doldurup ücreti yatırdıysanız sorun olmaz teşekkürler.:emot66::emot66::emot66:

eğitim vadisi dedikleri yer nerede allasen :) ??

hocam bursa semineri için eşim ücreti yatırdı fakat ziraat bankasında benim hesabımda kızlık soyadım varmıs.ben foruma yeni soyadımla kayıt yapmıstım.elimdeki dekontta kızlık soyadım olarak görülüyor.umarım bu konuda bir sorun olmaz...size yolladıgım özel mesajda adım ve soyismim var oradan takip edeip beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.

hocam bursa semineri için eşim ücreti yatırdı fakat ziraat bankasında benim hesabımda kızlık soyadım varmıs.ben foruma yeni soyadımla kayıt yapmıstım.elimdeki dekontta kızlık soyadım olarak görülüyor.umarım bu konuda bir sorun olmaz...size yolladıgım özel mesajda adım ve soyismim var oradan takip edeip beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
iletişimdeki telefonu arayıp konu ile ilgili ön bilgilendirme yapmanız gerekmektedir. belgenizde sıkıntı çıkmaması açısından. bir de seminer günü dekondunuzu yanınızda getirmeyi unutmayınız.

güncel:emot23:

güncel .......

selamlar, bende katılıyorum, bugün başvurdum.. Daha önce katılan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim..

:) neresinden başlasak ki birlik beraberlik, eğlenme öğrenme ne ararsanız var

Şİmdiden Hayırlı Uğurlu Olsun....

güncel.....

Arkadaşlar bu eğitim vadisine giden otobüsleri yazmışsınız fakat bu eğitim vadisi nerede hangi semtte bilen yokmu acaba ???

Arkadaşlar bu eğitim vadisine giden otobüsleri yazmışsınız fakat bu eğitim vadisi nerede hangi semtte bilen yokmu acaba ???

Veysel Karani Mh. BTSO Eğitim Vadisi Osmangazi / BURSA

teşekkürler : :36_11_12::emot54::emot9:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri