24 Ekim İstanbul Semineri Resimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
ArkadaŞlar Şİfreler morpa 'dan maİllerİnİze pazartesİnden sonra gÖnderİlmeye baŞlanacak

teşekkürler...

Gecikmeli Teşekkür: 24.Ekim.2010 İstanbul Seminer'i
YRD.DOÇ.DR. OSMAN KURKTAN KAPICIOĞLU'na, YRD.DOÇ.DR. ERCAN MERTOĞLU'na ,ÖĞR. GÖR. CENGİZ ÇELİK 'e

Selçuk Bey,Nihal Hanım,Gökçe hanım,Neslihan hanım,Ayşegül hanım ,Yasemin hanım,Özlem hanım,Beyza hanım ,Elif hanım ,Salih bey,Bahtiyar bey,Sinan bey ve bu güzel günün organizasyonunda görev alan herkese teşekkür ederim. Çok keyifli ve eğitici bir seminerdi. 16 yıldır anaokulu öğretmenliği yapıyorum ve mümkün olduğunca her yıl seminerlere katılıp bilgilerimi yeniliyorum yeni mezun öğretmen arkadaşlarıma ısrarla böyle seminerleri kaçırmamalarını tavsiye ederim.
Sevgi ve Saygılarımla... Esra Mangut

YRD.DOÇ.DR. OSMAN KURKTAN KAPICIOĞLU'na, YRD.DOÇ.DR. ERCAN MERTOĞLU'na ,ÖĞR. GÖR. CENGİZ ÇELİK 'e

Selçuk Bey,Nihal Hanım,Gökçe hanım,Neslihan hanım,Ayşegül hanım ,Yasemin hanım,Özlem hanım,Beyza hanım ,Elif hanım ,Salih bey,Bahtiyar bey,Sinan bey ve bu güzel günün organizasyonunda görev alan herkese teşekkür ederim. Çok keyifli ve eğitici bir seminerdi. 16 yıldır anaokulu öğretmenliği yapıyorum ve mümkün olduğunca her yıl seminerlere katılıp bilgilerimi yeniliyorum yeni mezun öğretmen arkadaşlarıma ısrarla böyle seminerleri kaçırmamalarını tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hocam güzel yorumlarınız için.

şifreler hala gelmedi bilginiz varmı acaba?

avara_alone hocam şifreler bugunden itibaren morpa tarafından gönderilmeye başlandı.Teşekkürler.

arkadaşlar bana daha hala şifre gelmedi gelen varmı?

birşey sorabilirmiyim ?seminerde sözü edilen morpa şifresi hala gelmedi?bilginiz varmı?

Yukarıda üye giriş yerindeki SEMİNERLERLE İLGİLİ KAYIP BELGE/ŞİFRE İŞLEMLERİ ne tıklarsanız çözüm için morpaya gönderiyoruz oraya yazanları.

hergün olsa hergün giderim çok eğlenceli ve dolu dolu geçiyorr

evet kesinlikle öyle eksiklerimizi görmek açısından da çok iyi oluyor...
bu arada hala şifre gelmedi bilgisi olan var mı?

evet kesinlikle öyle eksiklerimizi görmek açısından da çok iyi oluyor...
bu arada hala şifre gelmedi bilgisi olan var mı?

Teşekkürler hocam.Şifre ile ilgili info@morpacocuk.com.tr ye mail atmanız gerekiyor.Yinede gelmez aksilik olursa bildirin bize.Olmassa sizin adınıza yeniden forum veririz.

morpa şifresinden hala ses seda yok

morpa şifresinden hala ses seda yok

Hocam sanırım info@morpacocuk.com.tr den morpaya mail atmıştınız.
Cumaya kadar gelmez ise bana özelden bir tel nosu gönderir misiniz sizden isim soy isim adres vs. bilgisi alıp Cumartesi Trabzon seminerinde bir forum doldurup kendilerine ileteyim çözelim sorunu.:emot66::emot66::emot66:

bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler.sizin gibi meslektaşalrımız olduğu için çok şanslıyız.bu kadar yıldır okulöncesine emek vermiş bir hocamızı tanımak bizi çok mutlu etti :congratulationscut4

morpa şifresine hala ulaşamadım:((((

morpa şifresine hala ulaşamadım:((((
arkadaşlar morpadan kaynaklanan bir sıkıntı olmuş o gün şifre kağıtlarınız bizzat morpa tarafından toplandı. ama geçen gün yetkililer aradılar sanırım bşr yanlışlık olmuş ama giderilmiş en kısa zamanda morpa şifrelerini göndermeye bşlıyoruz dediler bilginize sunulur

teşekkürler inş gelir:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri