23 Nisan !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
arkadaşlar 23 nisan gösterilerinde yabancı müzik yasak mı? bize müdürümüz yasak olduğunu söyledi bu genel bir şey mi yoksa okullara gre değişiyor mu?teşekkürler...

mrb arkadaslar bızde okul olarak ulke dansarını yaptırcaz farklı ulke dansları ne yapcam nasıl yapcam yenıyım bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım aslında guzel bır muzık bulsam ona uygun hareketlerı uydurabılırım ama muzıkte cok kararsızım yardımlarını beklıyorum teskler

Herkese merhaba,malum 23 Nisan yaklaşıyor...Gösteri olarak neler yapacağınıza karar verdiniz mi arkadaşlar?Ben kararsızım,hem güzel,rengarenk birşeyler yapmak istiyorum,hem de köy okulu olduğu için masraf olmasın diyorum...karar verenler,paylaşabilir mi acaba?Fikir ediniriz :)

vız vız arıyı yapabilirsiniz öğretmenim kızlar gelinlik giyer (çoğunun vardır)yakalarına çiçek yapabilirsiinz kartonlardan taç şeklinde erkekleer arı siyah giyinirler sarı siyah bir pelerin kızlar yere çömer erkekler müzüğin sözlerine uygun dans eder çalışkan arı sözlerinde kızlar da çalışkan arı sözünde erkeklerle el ele tutuşup dans eder.

Tuba hocam rengarenk bı sey arıyomusunuz sertab erenerın rengarenk şarkısını oynatabılırsınızz cocukalrında cok hosuna gıdıor

arkadaşlar 23 nisanda yaptığım dünya çocukları gösterisi fikir verir umarım ...

Ekli dosyalar

• SANY6505.jpg
    SANY6505.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 22
  • SANY6532.jpg
    SANY6532.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 15
  • SANY6473.jpg
    SANY6473.jpg
    93.6 KB · Görüntüleme: 18
  • SANY6535.jpg
    SANY6535.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 19
  • SANY6556.jpg
    SANY6556.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 23
  • SANY6544.jpg
    SANY6544.jpg
    45.8 KB · Görüntüleme: 23
  • SANY6467.jpg
    SANY6467.jpg
    89.9 KB · Görüntüleme: 23
  • SANY6548.jpg
    SANY6548.jpg
    33.8 KB · Görüntüleme: 20
  • SANY6520.jpg
    SANY6520.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 19
  • SANY6511.jpg
    SANY6511.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 18
  • SANY6518.jpg
    SANY6518.jpg
    84.7 KB · Görüntüleme: 23
  • SANY6549.jpg
    SANY6549.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 20
yaylakaşı hocam,bildiğim kadarıyla öyle bir yasak yok ama okul idaresine göre değişir tabii...anasınıfı87 nickli hocam,forumda güzel dünya müzikleri var,bakabilirsiniz...Sevil hocam,fikir verdiğiniz için teşekkürler ama arı vız vız biraz klasik oldu sanki,değişiklik istiyorum...

ve hepsonbahar58 ve splender nickli hocalarım (komik oldu biraz sanki :) fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.rengarenk şarkısı olabilir gerçekten,hem ilkbahara da uygun :) ben bunu bir düşüneyim.splender hocam,şahane olmuş kıyafet,makyaj filan...bu fotolarla ayrı bir konu açın isterseniz,herkes görsün :)

cici kızları yaptır hocam benimde 4 kızım var e

fil ve arı lisede ki staj hoca yaptırmıştı evet eğlenceli ama kostüm diktirmeyi düşünürseniz hocam masraflı oluyor biizm öğrencilere erkeklere polardan fil kzılarada kanat yapılmıştı masraf olmuştu ama fil ve arı çocukların çok hoşalrına giden bi şarkı

Hayriye Hocam, Bu fil ve Arı Ronduna uygun Kuyafetler Kostümcülerde Bulunmaz mı? Özel mi Dikilmesi gerekiyor???

teşekkür ederim hocam bizim şartlar çok ii değildi böyle oldu imkanları daha ii olan bi okulda çok daha ii si yapılabilir müziklerle,danslarla çok daha güzel bir gösteri oluyor ilk defa bi yerde paylaştım fotoları olabilir yeni bir başlıkta paylaşabilirim...

ve hepsonbahar58 ve splender nickli hocalarım (komik oldu biraz sanki :) fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.rengarenk şarkısı olabilir gerçekten,hem ilkbahara da uygun :) ben bunu bir düşüneyim.splender hocam,şahane olmuş kıyafet,makyaj filan...bu fotolarla ayrı bir konu açın isterseniz,herkes görsün :)

teşekkür ederim hocam bizim şartlar çok ii değildi böyle oldu imkanları daha ii olan bi okulda çok daha ii si yapılabilir müziklerle,danslarla çok daha güzel bir gösteri oluyor ilk defa bi yerde paylaştım fotoları olabilir yeni bir başlıkta paylaşabilirim...

şartları zorlamışsınız demek ki hocam,elinize sağlık :) başlığınızı bekliyoruz ...

başlığı açtım hocam 23 nisan dünya çocukları gösterisi adıyla:)

hayırlı olsunn :)

Hayriye Hocam, Bu fil ve Arı Ronduna uygun Kuyafetler Kostümcülerde Bulunmaz mı? Özel mi Dikilmesi gerekiyor???

biizm hoca özel diktirmişti masraflıda olmuştu hocam kostümcülere bi bakın isterseniz ram bir bilgim yok biraz geç cevap verdim k.bakmayın artık

sayın klavuz hocam kostümcülerde oluyor bu tür kostümler.ama velilerimin durumları uygun değil...masraflı diyorsanız..biz üniversitedeyken arı kostümü yapmıştık...size nasıl yapacağınızla ilgili fikir verebilirim..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri