23 Nisan Videolarımız :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
emeğinize sağlık,çok hoş olmuş:)

bu renkli görüntüleri paylaştığın için teşekkürler hocam ellerine sağlık

Teşekkürler.

Hocam harika olmuş çok renkli ve eğlenceli :) Balon patlatmacada 2 öğrenciniz de hakketmiş 1.liği bence:) Emeğinize sağlık bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler:)

Aslında haklısınız ikisi de haketti. Hatta onlardan önce balonu patlayan Mehmet de haketti. Mehmet 3 kişinin balonunu patlattı. Dikkatli bakarsanız zaten balonu patlamış 3 yaşındaki bir kız patlattı onun balonunu. Çocuk hiç itiraz bile etmedi. Çıktı oyundan. Ama hediyelerimiz yetmez diye ses çıkarmadım. Onlara da teselli hediyesi verecektim bugün ama gelmediler okula ikisi de. :(

Aslında haklısınız ikisi de haketti. Hatta onlardan önce balonu patlayan Mehmet de haketti. Mehmet 3 kişinin balonunu patlattı. Dikkatli bakarsanız zaten balonu patlamış 3 yaşındaki bir kız patlattı onun balonunu. Çocuk hiç itiraz bile etmedi. Çıktı oyundan. Ama hediyelerimiz yetmez diye ses çıkarmadım. Onlara da teselli hediyesi verecektim bugün ama gelmediler okula ikisi de. :(

:( Evet hocam teselli hediyesini iyi düşünmüşsünüz, eminim çok sevineceklerdir.

hocam gösteriler harika,rica etsem müzikleri de yükleyebilirmisiniz,özellikle Atam ve Türkiye şarkıları

1: Bak bir varmış bir yokmuş:
İlham Gencer: ---> .
Model: ----------> .
Candan Erçetin: -> .

2: Ateş Böceği:
Güzin ile Baha: ---> .
Atilla Taş: -------> .

3:Atam:
Çelik: -----------> .

4:Ah Dede Vah Dede:
Engin Evgin: -----> .

5:Yeni Türkiye:
Işın Karaca: -----> .

6: Tık Dedi Kapı:
Ben nerden bileyim ben? :) ---> .

Ekli dosyalar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri