23 nisan sanat etkinliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan husnehusne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@husnehusne
arkadaşlar stajda yaptıracağım. 23 nisan ile ilgili sanat etkinliği bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

olsa paylaşmazmıyım bende arıyorum ama yok

evt bende arıyorum staj yapıorum ve 23 nisan ıcın sınıf suslenjek pano hazırlanjak yardımcı olun ltfn

Arkadaşlar ben iplerden bayrak yaptırıcam. Önce mukavvadan bayrağın tabanını keseceğim sonra kırmızı iplikleri çocuklara küçük küçük kestirip mukavvaya yapıştırtacağım bir yumak ipin hesini kullanacağım kabarık olcak sonra pamuktan aya yıldız yaptıracağım sonrada jelatinlayeceğim. Bir fikir paylaşmak istedim.

aynen bende staj yapıom ama bi faaliyet bulamadım yha puffff........

Atatürk posterini mukavvaya yapıştırın.Kenarlarını istediğiniz malzemeyle süsleyin çok güzel oluyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.süsleyin

arkadaşlar ben plastik tabağın iç kısmına Atatürk resmi yapıştırıp, arka kısmına da ellerin kalıplarının kesilerek yapıştıracakları bir etkinlik yapacağım.Atatürk tarafı öne getirip baktığınızda bir güneş olacak ve Atatürk güneşi sınıfımızı süsleyecek. en azından ben öyle düşünüyorum. beğenirseniz siz de yapabilirsiniz.

Uusal egemenlik ve çocuk bayramı olması nedeniyle bayram ,çocuk ve Atatürk bütünleştirilerek bir etkinlik tasarlanabilir.

arkadaşlar ben 23 nisanda cd üzerine ATATÜRK resmi yapıştırıcam kenarlarını kibrit çöpleri ve sim,pul ile süsleyip çerceve şeklinde bir etkinlik yaptrıcam. szide böyle bir etkinlik yaptırabilirsiniz.:)

slm arkadaşlar bende bayrak yaptırdım çocuklara önce kırmızı ve beyaz yılbaşı süslerini makasla kırptılar kırmızı fonkartonuna ay ve yıldızı ben yapıştırdım kırptıkları süsleri yapıştırıcı sürüp yapıştırdılar çok güzel ve parlak bir bayrağımız oldu veliler bayıldı:))

fon kartonundan dünya yapıp kenarına dünya cocukları yapıstırılabilir grup calısması güzel olur bnce.bnde stajerim bunu yaptırmayı düşündüm:)

Fİkİrler İÇİn teŞŞkÜrler Çok İŞİme yaradi...

teşekküerler

bende staj yapıyorum ama etkinliklik bulamadım

teşekkürler

arkadaşlar bir dünya ve dünyanın etrafında el ele tutuşan farklı mılletteki çocuk resimleri yapıştırılarak yapılabılır.

ben steden aldığım farklı kültürlere ait çocuk resimlerini boyattım. sonra kenarlarından kestirdim kartona yapıştırttım. boş kalan kısımlarını da renkli kartondan hazırladığımız çiçeklerle süsledik çok güzel oldu.
bir de köpüğün üzerine atatürk resmini koli bandıyla yapıştırdık. daha sonra çeşitli kumaş parçalarını kalem yardımıyla köpüğe batırdık çiçek gibi oldular.

ben stajerim 23 nisanla ilgii olarak söle bişey yapacam buyuk bir mukavva üzerine mavi kartonla kpalıcam cocukara kırmızı beyaz grafon kagıtlarını yuvarlattrcam.. mavi karton üzerine türkiye haritası cizicem,cizdiğim haritanın bir kenarına ay ve yıldız cizicem tam ortasına haritanın atatürkün resmi geri kalan haritanınn kısmı kırmızı grafonla ay ve yıldız beyaz grafonla yaptırcam ... ve böylece hem atatürk hem türkiye haritası hem bayrak hemde mavi gökyüzünü andırcak yapılan etkinlik:))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri