23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
gerçekten değişik bir şey olmuş çok ligimi çekti
hangi şarkı acaba merak ettim paylaştığın için teşekkürler çok hoşlar

hepsi de çok cici (ABLAN)

çok tatlı görünüyorlar sanki okul bahcesine şekerler serpiştirilmiş rengarenk:)

çok tatlılar yaa kıyafetler de süpeer, tebrikler...

melissa' Alıntı:
gerçekten değişik bir şey olmuş çok ligimi çekti
hangi şarkı acaba merak ettim paylaştığın için teşekkürler çok hoşlar
çocuk şarkıları cd sinde polyaço adlı bir şarkı var.o şarkıyla hareketler yaptılar...çocuklar kıyafetlerini çok sevdiler...hatta bikaç tanesi 23 nisandan sonra bir iki gün kıyafetleri giymek istediler...:) yapımı çok emek istemeyen ama çok gösterişli ve eğlenceli...

Harikalar tebrik ederim...

ne kadar tatlı olmuşlar ya.bayıldım.teşekkürler...

ya hanı nerdeeeeeeeeeee

eve gordümm tşklr harıkalarrrrrr

resim görünmüyro arkadaşlar sorun sadece benim pc demi acaba????

pardon gördüm ilk sayfadaki görünmüyor bende gerçekten harikalar çok güzel yapılan etkinlikte çok hoş olur ellerinize sağlık öğretmenim :):)

teşekkürler ilkay ve afacan...:)

çokk güzellerrr meryemmcimmm..çokk şekerr olmuşlarrrr hepsidee..elineee emeğinee sağlıkk canımm benimmmm:D:Dpalyaçolarınn çokkk tatlıı olmuşlarrr....

bizde yıl sonu gösterimizz içinn hazırlamıştıkk bu palyaçolarr oyununuu..çocuklarımınn çokk hoşunaa gitmiştii..çokk sevmişlerdiii....hazırlıkk çalımalarımız da çokk keyiflii geçmiştii..amaa ufakk tefekk sorunlarr nedeniylee maleseff yıl sonuu gösterimizz gerçekleşememişti ve bizde oyunumuzu sergileyememiştikk..çokk üzülmüştükk çocuklarımlaa..palyaçolarını görünce o günn canlandı gözümde..

paylaşımm içinn teşekkürlerr canımm..başarılarınn daimm olsunnnn...
sevgilerrr...

çok şirinlerrr:)

tikurzena' Alıntı:
çokk güzellerrr meryemmcimmm..çokk şekerr olmuşlarrrr hepsidee..elineee emeğinee sağlıkk canımm benimmmm:D:Dpalyaçolarınn çokkk tatlıı olmuşlarrr....

bizde yıl sonu gösterimizz içinn hazırlamıştıkk bu palyaçolarr oyununuu..çocuklarımınn çokk hoşunaa gitmiştii..çokk sevmişlerdiii....hazırlıkk çalımalarımız da çokk keyiflii geçmiştii..amaa ufakk tefekk sorunlarr nedeniylee maleseff yıl sonuu gösterimizz gerçekleşememişti ve bizde oyunumuzu sergileyememiştikk..çokk üzülmüştükk çocuklarımlaa..palyaçolarını görünce o günn canlandı gözümde..

paylaşımm içinn teşekkürlerr canımm..başarılarınn daimm olsunnnn...
sevgilerrr...

tüzüldüm çocuklar için çok kötü olmuştur...nasıl heyecanlanmışlardır proğram yapıcaz diye...keşke sende sınıfta ufak bir proğram hazırlasaydın...teşekkürler canım...

Resimler düzeltilerek ilk mesaj alınmıştır.Resimleri yenilediği için o_beste_o arkadaşımıza teşekkür ederim.

teşekkürler sema...:) görmeyen baya bi arkadaş varmış palyaçolarımı..:D

düşe kalka koşuşuruz,pinpontopu burnumuzla...................adlı oyun herhalde.ama kot pantolonun üstüne şekiller süper olmuş.birde hepsi senin öğrencinmi .seninse çok kalabalık sınıfın varmış.kolay gelsin

nurpetek' Alıntı:
düşe kalka koşuşuruz,pinpontopu burnumuzla...................adlı oyun herhalde.ama kot pantolonun üstüne şekiller süper olmuş.birde hepsi senin öğrencinmi .seninse çok kalabalık sınıfın varmış.kolay gelsin

ewet o parçayla hareketler yaptılar...biz orda 4 sınıf birlikte bir gösteri yaptık... çok dikkat çekici ve çocuklarında isteyerek ve eğlenerek yaptıkları bir çalışmaydı...teşekkürler...

çok şirin görünüyorlar. kıyafetlerini nereden temin ettiğinizi söylerseniz memnun olurum. şimdiden çok teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri