23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
hayriyebas' Alıntı:
çok şirin görünüyorlar. kıyafetlerini nereden temin ettiğinizi söylerseniz memnun olurum. şimdiden çok teşekkürler.

kıyafetleri veliler hazırladı...pantolonlara grapon kağıtlarından yamalar yaptılar...saçları örerek kendileri yaptılar...fazla masrafı olmayan bir kıyafet oldu...teşekkürler hayriye...

0_beste_0' Alıntı:
kıyafetleri veliler hazırladı...pantolonlara grapon kağıtlarından yamalar yaptılar...saçları örerek kendileri yaptılar...fazla masrafı olmayan bir kıyafet oldu...teşekkürler hayriye...

ewet kolay masrafsız velilerin hoşalanacağı bir göseri buna şüphem yok ellerine sağlık
ta saçları nasıl yaptılar acaba orjinal bir peruk gibi görünüyor burdan anlatabilirmisin 0_beste_0 teşekkürler

önceki yazılarımda nasıl yapıldığını anlatmıştım...bi daha anlatıyım...paspas iplerinden önce örgüsü örülüyo zincir üzerine ipleri bol bırakılarak yapılıyo...daha sonra bu örgü kilotlu çorapların üst kısmı kesilerek örgü dairesel şekilde çorabın üst kısmınz dikilerek şapka oluşuyo...teşekkürler...

teşekkürler beste diğer açıklamayı nerede hangi bölümde yaptın url yi buraya atarmısın
TEŞEKÜRLER

resimleri eklediğim zamanlarda sormuşlardı bende açıklama yapmıştım burda yani..:) teşekkürler..

beste mükemmel bunlar ya ben hazır sandım valla. peki bunun örgüsü nasıl yapılıyor?

cigdos' Alıntı:
beste mükemmel bunlar ya ben hazır sandım valla. peki bunun örgüsü nasıl yapılıyor?
anlatmaya çalıştım aslında...baya uzun bir zincir örülüyo...daha sonra zincir üzerine tekrar zincir yapılıyo bu sefer zincirlerin ipleri 5 er cm uzun burakılarak yapılıyo...zincirin tamamı bu şekilde yapılıyor daha sonra yapılan örgü çoraba dairesel şekilde dikiliyo...ancak bu kadar anlatabildim...anlamazsan göstermem gerekiyor...:)

:10::10::10::10::10: gösterme şansın olsaydı keşke ama yinede sağol....

pardon ya bişey sorcam saçlarındaki şeyleri aileler yapmamıştır galiba nasıl yada nerden temin ettin...

basak752' Alıntı:
pardon ya bişey sorcam saçlarındaki şeyleri aileler yapmamıştır galiba nasıl yada nerden temin ettin...

saçlarındaki şey demekle palyaçoların saçlarını kasdediyosun sanırım...velilerim yaptılar saçları...teşekkürler...

evet arkadaşımonu kastettim..harika olmuşlar..pon pon gibi mi yaptılar merakımı bağışla çok hoşuma gitti de...

basak752' Alıntı:
evet arkadaşımonu kastettim..harika olmuşlar..pon pon gibi mi yaptılar merakımı bağışla çok hoşuma gitti de...

anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım nasıl yapıldığını bir sayfa öncesinde var...aslında çok basit örgüsü...umarım anlarsın sende...teşekkürler...

arkadaşım ben buralarda yeniyim de ön sayfalara bakmak aklımamgelmedi.defalarca anlatmışsın halbuki...eee çalışma güzel olunca talep görüyor işte böle...tekrar teşekkürler emeğine sağlık...

basak752' Alıntı:
arkadaşım ben buralarda yeniyim de ön sayfalara bakmak aklımamgelmedi.defalarca anlatmışsın halbuki...eee çalışma güzel olunca talep görüyor işte böle...tekrar teşekkürler emeğine sağlık...

teşkkürler basak umarım anlamışsındır...

çok güzeller maşallah

teşekkürler arkadaşlar...

çok şirinler,o kırmızı pinpon burunlarını sevsinler

teşekkürler ecem...

çok iyi fikir. güzel ve şirin olmuşlar. başarılar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri