23 Nİsan İÇİnn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enjoyable
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@enjoyable
ARKADAŞLAR 23 NİSAN İÇİN NAPTIRICAGIMI INANIN BILMIYORUM BU İLK SENEM VE ŞİMDİDEN STRES BASTI benii!!!!!!!! elımde üsküdara gıderken oyununun vıdeo su var fakat çocuklarımm çok hareketli oyun yavaş kaldı yardımcımda yok 2 tane ronttaa yapamıyorum bi çalışmayı yaparken diğer çocuklar çok dağılıyor olmadı yaniiiii:(((((((( video istıyorumm elınde vıdeo olan arkadasım varsa ister burdan paylaşalım yada yukleyemıyorsa özelden de paylaşabılırızz...lütfen yardımcı oluunn yalnız formu aradımm özellıkle belırtıyorum vıdeo istiyorum en azından bi fıkrım olsun lütfennnnnnn..!!!!!!!:36_11_13:

AnlaŞilan HİÇ Kimsede Yok:(((((((

Arkadaşım hareketli parçalarla(türkçe olursa söyleyerek katılıyorlar) ponponlarla tüm çocuklara bir gösteri sunabilirsin sınıf beraber çalışırsa hepsini aynı anda gözlemlersin işin kolaylaşır.Eşli veya birsıra kız bir sıra erkek öğrenci sıralaması yapabilirsin müziğin ritmine göre dön,çömel ileri,geri,el aç kapat gibi sende yandan söylersin.Zaten sevimli oldukları için yanlışta yapsalar güzel görünür.Benim ilk yılımda müzik çaldı yandan çocuklarım sıra ile sahaya girdiler en sondakiler birbirlerinin ayağına basmışlar bir kavga ettiler ben çok kötü oldum ama kaymakamın ve gelen misafirlerin o bile ilgilerini çekti.Sıkıntı yapmadan yavaş yavaş müziğini bul,hareketlerini evde belirleyip kağıda yaz,Hergün 20 dakika çalış bak na güzel olacak stres yapma inşallah yardımcı olmuşumdur.Daha nice 23 nisan ve yıl sonu gösterileri hazırlayacaksın başarılar (15 yıllık öğretmen)

Arkadaşım ŞİRİN PARTİSİ adlı şarkı ile ponponları kullanarak danslı gösteri yaptırabilirsin. Ben yaptırdım müzik güzel olduğu için hem çocuklar isteyerek katılıyor hemde sözleri Türkçe olduğu için hareketlerin değişim zamanlarını kolaylıkla anlayabiliyorlar. Kolay gelsin

:36_7_8:Canim Bende PalyaÇo Şarkisini Yaptirdim YÜzlerİnİ Boyadik İpten SaÇ Yaptik Hem Basİt Hem Çok Sevİndİler.Çocuk Şarkilari Kasedİnde Var.palyaÇo Şarkisi

Morpanın karamela sepeti cdsinde tayfalar diye bir şarkı var. O şarkıda tayfalar rondu yaptırılabilir. Kitapta biraz hareketlerinden de bahsediyor.
Başlangıç müziği askeri yürüyüş müzikleri gibi. sahneye öyle giriyorlar. ikişerli eşleştiriliyorlar Eşlerin biri yere çömelir(yada ben fon karton serip yere yatırmıştım) kalkın tayfalar kısmında ayaktaki hareketleri yapar ikinci kez söylendiğinde yerdeki çocuk kalkar. Ve hareketler böylece devam eder. Çok tatlı oluyorlar.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tayfalar isimli şarkıyı siteye koyabilir misiniz? Teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri