23 nisan dünya çocukları dans gösterisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SPLENDER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@SPLENDER
23 Nisan 2010 da yaptığım gösteriden fotoğraflar bu sene yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur umarım bizim şartlarımız çok iyi olmadığı için bu kadar oldu ama çok daha iisi olabilir .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekli dosyalar

• SANY6549.jpg
    SANY6549.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 2,814
  • SANY6518.jpg
    SANY6518.jpg
    84.7 KB · Görüntüleme: 2,839
  • SANY6511.jpg
    SANY6511.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 2,850
  • SANY6520.jpg
    SANY6520.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 2,796
  • SANY6548.jpg
    SANY6548.jpg
    33.8 KB · Görüntüleme: 2,796
  • SANY6467.jpg
    SANY6467.jpg
    89.9 KB · Görüntüleme: 2,772
  • SANY6544.jpg
    SANY6544.jpg
    45.8 KB · Görüntüleme: 2,708
  • SANY6556.jpg
    SANY6556.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 2,782
  • SANY6535.jpg
    SANY6535.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 2,729
  • SANY6473.jpg
    SANY6473.jpg
    93.6 KB · Görüntüleme: 2,723
  • SANY6532.jpg
    SANY6532.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 2,715
  • SANY6505.jpg
    SANY6505.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 2,789
hocam daha nasıl olsun:))süper olmuşş...çok beğendim...

Cypress a; teşekkür ederim hocam genelde arkadaşlar hazır kıyafet düşünüyor o açıdan dedim biz hiç kostüm hazırlayamadık. ne varsa, o apaçileri falan ben yaptım hintli çarsaftan:)) yani kendi imkanlarımla yaptım ama sosyo ekonomik düzeyi yiksek bir okulda rahatlıkla velilere yaptırılabilir ...

hocam asıl öğretmenlik budur bence..hiç yoktan bişeyler çıkarabilmek çocukları hayal kırıklığına uğratmamak..onların hayallerini gerçekleştirmek..tabi kendi hayallerimizi de...ben çok iyi anlıyorum sizi..geçen yıl o kadar aradım ki ucuza kostüm kiralayacak yer..buldum sonunda...kendim ponponlar yaptm.velilerim etek dikti..şapkaları falan kendim yaptm..önemli olan bu şekilde başarmak..hazıra herkes konar değil mi ama??

kesinlikle katılıyorum çok keyifliydi herşey şimdi videosunu izleyip mutlu oluyorum:))

emeklerinize sağlık kostümler çok güzel ... hintli kıza bayıldım :)

şimdi gördüm hocam,ben demiştim di mi herkes görsün,iyi olur diye...tekrar emeklerinize sağlık,şahaneeee :)

şimdi gördüm hocam,ben demiştim di mi herkes görsün,iyi olur diye...tekrar emeklerinize sağlık,şahaneeee :)

sağolsın hocam herkes görüyor ama yorum yapan az:) acaba beğenmiyolar mı:))

çok güzel olmuşlar emeğinize sağlık. videosunu biz de izlemek isteriz, fikir açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum. paylaşım için teşekkürler:emot148:

hepsi mükemmel olmuşlar ya makyajlar kıyafetler hepsi birbirinden güzel :)
ben de rockçı abimize bayıldım saçlar filan çok cool olmuş hahah :D :D
emeklerinize sağlık,harikalar yaratmışsınız ;)
paylaşım için teşekkürler =)

hocam daha ne olsunnn bunların hepsi harika gerçekten emeklerinize sağlık :)))

çok güzel olmuşlar emeğinize sağlık. videosunu biz de izlemek isteriz, fikir açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum. paylaşım için teşekkürler:emot148:

sayın hocam teşekkür ederim ,gerçekten videoyu izleyince çok daha anlamlı oluyor ama gösteri toplam 15 dk falan yüklemeye kalksam uzun sürer ama okulun sitesinde fotoların devamı var isterseniz bakabilirsiniz. bu sene biraz daha geliştirip daha farklı bi kareografiyle yapmayı düşünüyorum.Kanuni Sultan Sleyman O - 23 Nisan Fotoraf Galerisi

hocam yükledim videoyu umarım beğenirsiniz:))YouTube - 23 nisan dünya çocukları dans gösterisi
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ELEŞTİRİYE AÇIĞIM...

çok teşekkürler:))izledim ve beğendim:)büyük yaş gurubu olunca daha düzenli oluyor tabiki hareketler, bizlerde çok sevimli oluyorlar hareketlerden ziyade kostüm içindeki hal ve tavırları daha çok beğeniliyor. Videoyu da izlediğimize göre şimdi müziği de paylaşmanız gerekiyor:))

ayrıca lambada yapan kızımız çok yetenekli maşallah:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri