23 nisan çalışmaları

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_hatice_şen
arkadaşlar sizce 23 nisan çalışmasına ne zaman başlamalıyız?

ne yapacağıma karar versem hemen başlıcam:(

aynen arkadasım bende bı ne yaptıracagıma karar verebılsem hemen baslıcam bı seyleer ama karar veremedım

elinize geçen yeni seçenekler olursa bana da ulaştırırmısınız?

bende bişeyler bulsam hemen başlıcam ama ne yaptıracağıma birtürlü karar veremedim. farklı fikri olan paylaşırsa seviniriz.

bende karar veremedim farklı fikri olan varmıı(farklılık göreceli ama:)

:36_3_12:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldm bende bir türlü bulamyrm çalışma paylaşırsanz sevinirim

ben artık yaptırmıycam.ama yaptıranların bu ay içerisinde başlaması lazım diye düşünüyorum.bende ilginç fikirler var temasa geçerseniz paylaşabilirim.

ben artık yaptırmıycam.ama yaptıranların bu ay içerisinde başlaması lazım diye düşünüyorum.bende ilginç fikirler var temasa geçerseniz paylaşabilirim.

merhaba arkadaşım ilginç fikirlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

arkadaşım nasıl fikirlerin var ben yeni atandım ve 17 erkek 5 kızım var dünya çocuklarını düşünüyorum ama nasıl yaptıracağımı bilemiyorum yardımcı olurmusun

valla bende ne yaptırcağımı düşünüyorum karar versem hemen başlamak istiyorum ama aklmda guzel bir şarkı bulup o şarkıya bizzat kendım hareketler bulup bir dans gösterisi yaptrmak. onun dışında burda genelde aynı örnekler var ve hersene aynı seyı yapamayacağımıza göre farklı örneklere ihtiyacı var herkesın.

mehaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ama aradıklarımı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz oyun gözlem formunu arıyorum

bende henüz ne yapacağımı bulamadım farklı bişeyler arıyorum

ben uzaylılar rondunu yaptırıcam. çocuklara sanat etkınlığınde uzaylı maskesı yaptırıcam, kostüm olarak da alüminyum folyoyla çocukları sarıcam. Şarkının sözlerine uygun hareketleri yaptırıcam.Bu rondu 1.sınıflarla bırlıkte yapıcaz. sonra sankı hertarafta var bır düğünle başlayan 23 nısan şarkısını söylleyeceğiz. Köy okulunda çalıştıgım için imkanlarım çok kısıtlı. böyle bir fikir aklıma geldi.yorumlarınızı beklıyorum. teşekkürler şimdiden.

tık dedi diye bir rondum var
çok güzel

mantarlar rondu en ideal harika oynuolar hemde kolay:)

ben hayat bayram olsa ve
yildızlar rondunu yaptırıyorum çok güzel oldu ama

Hepİmİze geÇmİŞ olsun arkadaŞlar. Umarim herkes bugÜnÜ gÜzel geÇİrmİŞtİr. Bİz kizilderİlİ gÖsterİsİ yaptik. Kiyafetlerle sÜper oldu Çok beĞenİldİ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri