23 mayıs Malatya Seminerine katılan arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _sessizce_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_sessizce_
Gerçekten çok güzel bir seminerdi Elazığ'dan katılım oranı fazlaydı bir daha ki sefere imkanı olmayan, isteyip de gelemeyen, tekrar katılmak isteyen arkadaşlar için Elazığ'a da bekleriz :))))

seminerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı bizler de çok teşekkür ederiz :)

Ben ilk defa katıldım muhteşemdi. Tekrarını istiyoruz. hazırlayanların emeğine sağlık. teşekkürlerrrrrrrr.:36_7_8:

malatya semineri hocalarımız ve az sayıda katılımcı olmasına rağmen harikaydıı ,haberi olmayan biçok arkadaşımız sonradan duyup seminere katılamadıkları için çok üzüldüler ,tekrarı tabikii olmalıı........malatya 'ya geldikleri için hepsine ayrı ayrı tşklerimizi sunuyorumm sakarya ,dada görmek istiyoruz şimdiden tşklerr

Bende ilk defa katıldım çok güzeldi malatya ya geldiğiniz için çok teşekkür ederiz..

gerçekten muhteşemdi zaten dört gözle bekliyordum:):) başta katılımcı hocalarımız olmak üzere herkese çok çok tşklerimi sunuyorum... tabiki tekrarı da olsa harika olur...

Malatya seminerinden resimleri bekliyoruz arkadaşlar sitemizdee................

katılan herkese bizde çok teşkkür ediyoruz arkadaşlar.seminerlerimizin devamı gelecek inşallah...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri