2012 KPSS Orta Öğretim-Ön Lisans

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
2
@Dilara Yılmaz1
Arkadaşlar orta öğretim kpss'ye girecek olanlar var mı? Varsa çalışma yöntemlerimizi paylaşalım.

ben giricem ama çalışmıyorum benim tek stratejim şuan bu :) çalışmayıda düşünmüyorum açıkçası.

Ben de girecem,ama daha çalışmaya başlamadım.

bende girecem ben kpss kitabı aldım onla çalışacam tarih vatandaşlık derslerinide özellikle yazarak çalışacam öle düşünüyorum..

Aklıma takılan şu:Biz meslekçiler kaç puan alırsak kazanırız?

şubat atamasında 82 yle kapatmış bu atamada 87 yle kapatmış 80 üzeri almamız gerek çocuk eğiticisi
ooo çok fazla değil mi(?) ben rehberlik hocama sorduğumda bana 70-75 alsanız yeterli dedi(meslekçi old için)??

kılavuzda öle. incelediysen alakası yok meslekle. çocuk eğiticisini yazmayı düşünüyorsan o bölümden mezun olmak gerekir özelliklerine de bakabilirsin ösymnin sitesinden...bölüm mezunu olman gerekir

klavuza biraz baktım,daha çok sağlık teknisyeni atanmış ve çok uçuk puanlarla da değil!peki biz de o puanı alırsak sağlık teknisyeninden memur olur muyuz?

klavuza biraz baktım,daha çok sağlık teknisyeni atanmış ve çok uçuk puanlarla da değil!peki biz de o puanı alırsak sağlık teknisyeninden memur olur muyuz?

Sağlık meslek mezunları yerleşiyor sanırım o alanlara.

Ben de onda çok emin değilim.

evet herkes kendi alanına göre tercih edebilir ancak..

hımm.bilgilerin için tşk ettim:)

Arkadaşlar KPSS çalışmaları nasıl gidiyor? :)

bende giricem sınava ama daha kapak açmadım :/ nasıl olcak bilmiyorum :)

Aynen ben de:S

Bende giricem sınava kitaplar falan aldım ama çalışmıyorum istemiyorumda. Dgs daha önemli onun sonucunu bekliyorum. Sınavlardan sıkıldımm zaten stressten başka bişey değil.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri