İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KPSS

2012 KPSS Orta Öğretim-Ön Lisans

İlk mesaj
Arkadaşlar orta öğretim kpss'ye girecek olanlar var mı? Varsa çalışma yöntemlerimizi paylaşalım.
ben giricem ama çalışmıyorum benim tek stratejim şuan bu 🙂 çalışmayıda düşünmüyorum açıkçası.
Nimet ÇAKMAK şunu yazdı:
ben giricem ama çalışmıyorum benim tek stratejim şuan bu 🙂 çalışmayıda düşünmüyorum açıkçası.
Hocam bende daha başlamadım çalışmaya🙂
Ben de girecem,ama daha çalışmaya başlamadım.
bende girecem ben kpss kitabı aldım onla çalışacam tarih vatandaşlık derslerinide özellikle yazarak çalışacam öle düşünüyorum..
Aklıma takılan şu:Biz meslekçiler kaç puan alırsak kazanırız?
serdilan şunu yazdı:
Aklıma takılan şu:Biz meslekçiler kaç puan alırsak kazanırız?
şubat atamasında 82 yle kapatmış bu atamada 87 yle kapatmış 80 üzeri almamız gerek çocuk eğiticisi
aynur... şunu yazdı:
şubat atamasında 82 yle kapatmış bu atamada 87 yle kapatmış 80 üzeri almamız gerek çocuk eğiticisi
ooo çok fazla değil mi(?) ben rehberlik hocama sorduğumda bana 70-75 alsanız yeterli dedi(meslekçi old için)??
kılavuzda öle. incelediysen alakası yok meslekle. çocuk eğiticisini yazmayı düşünüyorsan o bölümden mezun olmak gerekir özelliklerine de bakabilirsin ösymnin sitesinden...bölüm mezunu olman gerekir
klavuza biraz baktım,daha çok sağlık teknisyeni atanmış ve çok uçuk puanlarla da değil!peki biz de o puanı alırsak sağlık teknisyeninden memur olur muyuz?
serdilan şunu yazdı:
klavuza biraz baktım,daha çok sağlık teknisyeni atanmış ve çok uçuk puanlarla da değil!peki biz de o puanı alırsak sağlık teknisyeninden memur olur muyuz?
Sağlık meslek mezunları yerleşiyor sanırım o alanlara.
Ben de onda çok emin değilim.
evet herkes kendi alanına göre tercih edebilir ancak..
hımm.bilgilerin için tşk ettim🙂
bende giricem sınava ama daha kapak açmadım :/ nasıl olcak bilmiyorum 🙂
Bende giricem sınava kitaplar falan aldım ama çalışmıyorum istemiyorumda. Dgs daha önemli onun sonucunu bekliyorum. Sınavlardan sıkıldımm zaten stressten başka bişey değil.

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.