2011 Üniversite Yerleştirme Sonuçları

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.tubacım tebrik ederim kardeşini de seni de:) Bizim de yüzümüz güldü çok şükür kız kardeşim çukurova üni. makine mühendisliği istiyordu oldu:))

Kardeşlerimiz sayesinde hepimizin yüzü güldü çok şükür :))
Benimde kardeşim Namık Kemal üniv. Bilgisayar mühendisliği kazandı şükürler olsun :24:

teşekkürler zeynep...pınarcım,çok sağol...ikimizin kız kardeşi de amacına ulaşmış demek ki,ne güzell :) ALLAH başarılı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin...

​Amin .

Okul öncesi Öğretmenliği (Açık öğretim) taban puan : 387.552
tavan puan : 474.300

Okul öncesi Öğretmenliği (Açık öğretim) taban puan : 387.552
tavan puan : 474.300
yuhh... diyorum başka bişey demiyorum. 6-7 yıl önce barajı geçen yerleşiyordu bu bölüme.şimdi örgünle yarışıyor puanlar.

arkadaşlar öyle demeyin bu sene biraz düşmüs puanlar
bakın ben bu sene 380. küsür ile yerleştim aöf oöö ne
sanırımbu sene başarı biraz düstügü icin oldu
ya da yerlesen son kişiyim heheheh

Rica etsem kaç puanla yerleştiniz yazabilirmisiniz.bide hangi puan üründen yerleştiniz.öncelik olarak ygs 5 ve 6 dan mı alıyor acaba sonra ygs 4ten mi alıyoor.

bana cvp yazacak kimse yok muu ??

Rica etsem kaç puanla yerleştiniz yazabilirmisiniz.bide hangi puan üründen yerleştiniz.öncelik olarak ygs 5 ve 6 dan mı alıyor acaba sonra ygs 4ten mi alıyoor.

ygs 4 ygs 5 ygs 6 puan türlerinden en yüksek olanı aöf Okul öncesi öğretmenliğine yerleştirmede kullanılır . Bu yıl taban puan 387.

yerleşen arkadaşlr netlerinizi birde okulun verdiği puanları yazarmısınız.

:21::21:
slm canım 387 ile kapadıyo açıkögretim okulöncesi peki senin hangi puanın 380 idi ygs 4.mü ygs 5 mi ygs 6 mı enterasan biraz lütfen hangi puanın 380 yazarmısın

bende yerleştim çok şükür....çooook mutluyum...
slm meltem hayırlı olsun canım puan ve sıramanı yazarmısın bana gelmedi artık seneye senin geçen seneki puanın gibiydi benimkide seneye daha hırslı hazırlanmaya başladım inşallah seneye çocukgelişimi egitim ögretmenligi istiyorum kısmet olursa inşallah

:21::21:slm canım 387 ile kapadıyo açıkögretim okulöncesi peki senin hangi puanın 380 idi ygs 4.mü ygs 5 mi ygs 6 mı enterasan biraz lütfen hangi puanın 380 yazarmısın

su an yerleşme puanım görünmüyo sayfamda
lys sonuc sayfası da oldukça karisik anlayamidm

ham puanlarını ve hangi puan türünden olduğunu yazarmsın..hepsini yani. bide netlerini paylaşırmısın bizimle..

ham puanlarını ve hangi puan türünden olduğunu yazarmsın..hepsini yani. bide netlerini paylaşırmısın bizimle..

ben de merak ettim ham puanını ve netlerini.380 puanla açıkta kalan arkadaşlar var çünkü.
klavuzda da taban puan 387 zaten.380 ile nasıl yerleştin?

arkadaşlarsanirim ben ek puanli bakmamisim
ek puanlı ygs3 390 civari :4:

arkadaşlarsanirim ben ek puanli bakmamisim
ek puanlı ygs3 390 civari :4:
bildigim kadarıyla ygs 3 hesaplanmıyo hesaplansaydı bende girerdim okulöncesine yani kız mesleklisesi çocukgelişimi olanların ygs 3 hesaplanmıyo insanın kafasını karıştırmayın benim arkadaşlarda var 380 niye giremedi?

bildigim kadarıyla ygs 3 hesaplanmıyo hesaplansaydı bende girerdim okulöncesine yani kız mesleklisesi çocukgelişimi olanların ygs 3 hesaplanmıyo insanın kafasını karıştırmayın benim arkadaşlarda var 380 niye giremedi?

güllüü;zaten o da ek puanlı hali 390 diyor 380le grmiş olamazdı :) ve benim bildiğim kadarıyla ygs 3 filan değil önemli olan aöfde..önemli olan en yüksek puanındır..

ve ben de görüyorum bazen 380nin altında girdik diyenler oluyo ama onlar ek puana bakmaksızın hesaplıyorlar sanırım..

kehribarcım netlerini yazarmısın bide okuldan kaç puan geldi sana..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri