2011 okulÖncesİforum 23 nİsan resİm yariŞmasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:37
herkese başarılar resimler gelmeye başladı türkiyenin dört bir yanından Antalyasından Ardahanına İstanbudan Erzuruma kadar

Hocam iyi günler ben sınıfımdan büyük grubumun yaptığı resimleri yarışmaya yollayacağım.hepsinin yaptığı resimleri bir tek zarfa koyup göndersek problem olurmu acaba.mesajımı en kısa zamanda yanıtlarsanız sevinirim.

ben her sınıftan 1 kişi yollanacak sanmıstım. Gönderilen msjları okuyunca istediğimiz kadr yollayabiliyormusuz.

BATIN09 hocamın dediği gibi her resim için ayrı zarf mı gerekiyor. ?

Sizlere, Başarılar Dileyip Duru...:)

her yerden resimler negüzel...birde vandan gelsin bakalım.yarışmayı organize eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim köy okulundayım...çocuklarım çok keyif aldılar onların bu tatlı heyacanı herşeye değer sağolun.

arkadaşlar istediğiniz kadar resim ile katıla bilirsiniz her resmin arasına boş bir sayfa koyarsak renkler diğer kağıda karışmamış olur . katılan herkese de katılımcı belgesi gönderilecektir. sizlerden ricam eğer ki birden çok katılımcınız var ise isimleri resimlerin arkasına yazmanın yanısıra ayrı bir isim listesi yapmanı katılımcılar için. son bir hatırlatma PTT KARGO VEYA ARAS KARGO İLE GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM. DİĞER KARGOLAR OKULA KADAR GETİRMİYORLAR.

ben dün ptt kargo ile göndermiştim resimleri bu gün teslim tarihi verdiler ama ayrı bir liste yapmada geç kaldım çocuklar heyecanla sonucu bekliyorlar
sonuçlar buradan açıklanacak değil mi?

Bende göndereceğim hocam resmi ikiye katlasak bir sakıncası olur mu:S

Nihal hocam ben edirne giyim sanayi çocuk yuvasından sinem öğretmen biz resimlerimizi yurt içi kargoyla gönderdik sizin posta yada aras kargo yazınızı atladım herhalde kusura bakmayın yalnız kargodan bizi aradılar ve paketi okuldan kimsenin almadığını söylediler.daha doğrusu idari işler şefimizle görüşmüşler.yani yurtiçi size getirdide sizden kimse mi almadı yada sizin kargodan almanızı mı bekliyorlar yoksa siz yurtiçi kargo dan olduğu için mi almıyorsunuz bilemedik. çocuklar çok hevesle yaptılar resimlerini eğer boşa giderse çok üzülürüz.şuan paketimiz yurtiçi kargoda (balıkesir de)bekliyor ne yapabiliriz acaba...siz bu seferlik kargodan aldıarbilirmisiniz.

Nihal hanım ben yurt içi kargoyla bizzat görüştüm okuld aolmadığınız için başkasına teslim edilmemiş.sizin kurtdere şubesindan almanız gerekliymiş.ilgilenirseniz çok memnun olurum.sizi cep numarrınızdan aradım ama ulaşamadım baktığınızda görürsünüz muhakkak.

Bende göndereceğim hocam resmi ikiye katlasak bir sakıncası olur mu:S
öğretmenim resmi ikiye katlamayaınız lütfen kargolarda rulo veriyorlar. hiç birşey olmadan göndere biliyorsunuz. bu arada bu sene oldukça iddalı resimler var :) her biri birbirinden güzel

Nihal hanım ben yurt içi kargoyla bizzat görüştüm okuld aolmadığınız için başkasına teslim edilmemiş.sizin kurtdere şubesindan almanız gerekliymiş.ilgilenirseniz çok memnun olurum.sizi cep numarrınızdan aradım ama ulaşamadım baktığınızda görürsünüz muhakkak.

öğretmenim seminer dolayısı ile ildışında olduğumdan alamadım yarın muhakkak alacağım ordaki kargonun bilgisi var. tekrar bir hatırlatma yapayım yurt içi kargo dışında bir kargo ile gönderirseniz sevinirim. elime ulaşması daha kolay. ptt kargo ya da aras kargo okula kadar getiriyorlar yurt içi olduğu zaman benim şubeden gidip almam gerekiyor ve şubeleri de sanayinin içinde sıkıntı ondan kaynaklanmıştır.

hocam ben de bu hafta içi gönderiyorum kısmetse..cumaya kadar elinize geçer..aras kargo çok iyi oldu hocam..çünkü burda ptt lerde sıranın bitmesi ve işlem yaptırmanız 3 saati buluyo maalesef:))

hocam ben de bu hafta içi gönderiyorum kısmetse..cumaya kadar elinize geçer..aras kargo çok iyi oldu hocam..çünkü burda ptt lerde sıranın bitmesi ve işlem yaptırmanız 3 saati buluyo maalesef:))

bekliyorum merakla :) bol şans

Özellikle katılım belgesi vermeniz çok güzel olmuş.Bugün çocuklarıma bahsettim hepsi harıl harıl çalışmaya başladılar.En kısa zamanda urfadan size bir kargo yollayacağız:)

Özellikle katılım belgesi vermeniz çok güzel olmuş.Bugün çocuklarıma bahsettim hepsi harıl harıl çalışmaya başladılar.En kısa zamanda urfadan size bir kargo yollayacağız:)
heyecanla resimleri bekliyorum öğretmenim. yalnız unutmadan aras kargo veya ptt yi tercih ederseniz çok sevinirim. diğer türlü elime geçmesi sıkıntılı oluyor.

öğretmenim seminer dolayısı ile ildışında olduğumdan alamadım yarın muhakkak alacağım ordaki kargonun bilgisi var. Tekrar bir hatırlatma yapayım yurt içi kargo dışında bir kargo ile gönderirseniz sevinirim. Elime ulaşması daha kolay. Ptt kargo ya da aras kargo okula kadar getiriyorlar yurt içi olduğu zaman benim şubeden gidip almam gerekiyor ve şubeleri de sanayinin içinde sıkıntı ondan kaynaklanmıştır.

nihal hocam aldınızmı yurtiçi kargodan bizim paketimizi(edirne giyim sanayi çocuk yuvası edirne)yoksa geri gönderecek kargo .aldığınızda bana cevap yazarsanız sevinirim.

kazanmasak bile, çocuklara özgüven açısından çok yararlı.

Katılım belgesi yollarsanız "çalışmalarından ya da başarılarından dolayı teşekkür ederiz" şeklinde bir ifade kullanırsanız daha olumlu olur kanımca.

Bende 4 kişi gönüllendi.. Kazanmasakta böyle yarışmalar daha çok çeşitlenmeli mutlaka...

nihal hocam aldınızmı yurtiçi kargodan bizim paketimizi(edirne giyim sanayi çocuk yuvası edirne)yoksa geri gönderecek kargo .aldığınızda bana cevap yazarsanız sevinirim.
aldım hocam kargonuzu sorun yok ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri